Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Review: Καθαρισμός προσώπου μέχρι 7 ευρώ.

Καλημέρα beautycornάκια μου! Πώς είστε;; Σήμερα αποφάσισα να σας γράψω για τον καθαρισμό προσώπου. Είναι πάρα πολύ βασικό κομμάτι του skincare και δεν πρέπει να το παραλείπει κανείς. Ούτε κορίτσια ούτε αγόρια. Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με τόσους ρύπους και καυσαέριο, ακόμα και αν δεν βγούμε από το σπίτι το δέρμα μας βρωμίζει. Τα καθαριστικά προσώπου είναι τόσο απαραίτητα όπως και το αφρόλουτρο όταν κάνουμε μπάνιο. Αρκετά είπα θαρρώ... Σε αυτό το post, θα πω την άποψή μου για τέσσερα καθαριστικά που βρίσκουμε σε σούπερ μάρκετ (και Hondos Center) και όλα κοστίζουν λιγότερο από 7 ευρώ. Συχνά, οι εταιρείες αυτές έχουν και εκπτώσεις ή 1+1. Πάμε να αρχίσουμε! 


Το πρώτο καθαριστικό για το οπόιο θα σας μιλήσω είναι από την εταιρεία Garnier Gel Καθαρισμού Ιδανικά καθαρή επιδερμίδα (αυτό λέει πάνω η συσκευασία, ξέρω δε βοηθά πολύ αλλά έχω και φώτο και γενικά είναι ένα πράσινο σωληνάριο και νομίζω υπάρχει και ένα ίδιο αλλά μπλε). Είναι χωρίς parabens, κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα. Ισχυρίζεται ότι καθαρίζει σε βάθος και ότι έχει απολεπιστικό εκχυλισμα απο τσάι. Το συγκεκριμένο καθαριστικό δεν με ξετρέλανε. Δεν είναι ότι δεν έκανε δουλεια. Δεν έτσουζε τα μάτια. Αφαιρούσε και το μακιγιάζ κάπως, ενώ δεν ισχυρίζεται κάτι τέτοιο. Είχε ένα ελαφρύ ευχάριστο άρωμα. Απλά, δεν αισθανόμουν ότι καθαρίζει αποτελεσματικά και βαθιά το δέρμα μου. Το έχω φτάσει σχεδόν στο τέλος. Δεν με απογοήτευεσε απλά δεν με έκανε να πω "ουάου". Η βαθμολογία είναι 6/10. Το βρίσκετε στα 150ml και κοστιζει, χωρις εκπτωση, 4,60 ευρώ.

Ένας αφρός καθαρισμού ο οποίος μου άρεσε πάρα πολύ και νομίζω θα τον ξανα αγοράσω εκατό τοις εκατό είναι απο την L'oreal paris ο Ideal Fresh Αφρίζον νερό για βαθύ καθαρισμό. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη με αυτό το καθαριστικό. Με 2 αντλίες μου έχει αφαιρέσει από μάσκαρα και μέικ απ μέχρι και eyeliner. Κάνω ελαφρύ μασάζ πάνω στα μάτια και σε όλο το προσωπο ξεπλένω και είμαι έτοιμη για την ενυδάτωση.  Είναι χωρίς σαπούνι και χωρίς αιθυλική αλκόολη. Κάνει και για πρόσωπο και για μάτια και είναι κατάλληλο για μικτη/κανονική επιδερμίδα. Μου έλυσε τα χέρια για τον βραδυνό καθαρισμό μου και σίγουρα θα το ξαναπροτιμήσω. Κόστιζε 6 ευρώ και κάτι και είναι 150 ml. Μου κράτησε σίγουρα 1,5 μήνα με 2 αντλίες κάθε βράδυ. Κάτι που πρέπει να αναφέρω είναι ότι δεν τσούζει καθόλου τα μάτια μου. Συχνά η L'oreal βάζει 1+1 οπότε να έχετε το νου σας. (Σας ενημερώνω στη σελίδα μου στο facebook για τυχόν προσφορές που βλέπω, όποτε καλό είναι να κάνετε ένα like :D ) Βαθμολογία; 9/10.


Επόμενο αντίστοιχο προιόν είναι απο την Johnson's Face Care Radiant Essentials Melt away. Είναι ένας κρεμώδης αφρός καθαρισμού. Μυριζει πάρα πολύ όμορφα. Έχει τη μορφή μίας ροζ κρέμας και καθαρίζει ενώ παράλληλα ενυδατώνει κάπως το δέρμα. Είναι λέει με νερό από άνθος γιασεμιού και γάλα παπάγιας. Όντως καθαρίζει χωρίς να ξηραίνει το δέρμα και αφαιρεί το μακιγιάζ αλλά όχι τόσο ικανοποιητικά όπως το προηγούμενο καθαριστικό. Μπορώ να πω ότι στα μάτια με τσούζει ελάχιστα αλλά σε βαθμό που το αντέχω. Η τιμή του είναι στα 6 ευρω και ειναι 125ml. Δεν ξέρω αν θα το ξανα αγοράσω... Πάντως αξίζει να το δοκιμάσει κανείς. Βαθμολογια 7/10.

Τέλος, αυτό το προιόν που θα αναφέρω τώρα είναι νομίζω ίσως και το αγαπημένο μου οικονομικό καθαριστικό προσώπου. Είναι πάλι από την εταιρεία Garnier και είναι της σειράς Pure Active Gel καθαρισμού για εξυγίανση της επιδερμίδας. Είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ατέλειες. Εγώ πρέπει να πω οτι εχω κανονική/μικτή επιδερμίδα αλλά δεν με ενοχλεί αυτό γιατί μετά βάζω πάντα κρέμα ενυδατική. Ισχυρίζεται ότι συσφίγγει ορατά τους πόρους. Αυτό, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω καθώς χρησιμοποιώ και άλλα προιόντα για τους πόρους. Είναι ιδανικό για τα πρωινά, νιώθω ότι όντως καθαρίζει το δέρμα... Αφήνει μία αίσθηση δροσίας. Δεν κάνει να ρθει σε επαφή με τα μάτια, καθώς τσούζει αρκετά. Είναι το πιο τέλειο καθαριστικό drugstore. Έχει σαλικυλικό οξύ και καθαριστικό ψευδάρυρο. Θέλω πολύ να πάρω κάτι pads στρογγυλά που είναι για απολέπιση απο τα The Body shop και να το δοκιμάσω συναδυαστικά. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι σουπερ! Αυτό που δε μου αρέσει, είναι η μυρωδιά του αλλά το παραβλέπω γιατι δεν μένει πάνω στο δέρμα. Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα και δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι χάνετε!!! Απλά να θυμάστε, να μη το φέρετε σε επαφή με τα μάτια.  Μία αντλία είναι αρκετή για να καθαρίσετε το πρόσωπό σας.  Είναι στα 200ml και έχει 5,80. Εγώ μάλιστα το είχα πάρει 1+1 και έχω μία κλειστή συσκευασία. 1000% θα το ξανα αγοράσω. Του βάζω 9,5/10. Ήταν μία πραγματική ανακάλυψη για μένα.

Η επόμενη "drugstore" εταιρεία για καθαρισμό προσώπου που θα εξερευνήσω θα είναι η Septona. Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας καθαριστικό προσώπου κάτω απο 7 ευρώ; Σίγουρα θα ακολουθήσει ανάρτηση με πιο ακριβά καθαριστικά που βρίσκουμε στο φαρμακείο, γιατί έχω δοκιμάσει πολλά και από εκεί. Να μη ξεχνάτε ότι ο καθαρισμός προσώπου είναι απαραίτητος. Περιμένω τα σχόλιά σας! Βρείτε με στα social media και στο snapchat σαν elenikrl. 

Φιλιά πολλά,
Ελένη 

8 σχόλια:

  1. Απο τον αφρό καθαρισμού της L'Oreal πρέπει να έχω τελειώσει 5-6 συσκευασίες! Αν και την καθαριότητα που προσφέρει η μπάρα σαπουνιού Clean Skin (ειδική για χρήση στο πρόσωπο) δεν την προσφέρει κανένα καθαριστικό! Φιλιάααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα το τσεκάρω αυτό που λες! γιατί έχω μία τρέλα με το καθαρό δέρμα :) φιλάκια!!

      Διαγραφή
  2. Έχω δοκιμάσει καθαριστικά της Garnier και μου άρεσαν πολύ!! Το καθαριστικό από L'oreal ακούγεται πολύ ενδιαφέρον! Σίγουρα θα το δοκιμάσω μόλις μου τελειώσει αυτό από την Bioderma που χρησιμοποιώ τώρα!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να το τσεκάρεις! συχνά εχει και 1+1 οποτε συμφέρει ;)

      Διαγραφή
  3. Όντως το αφριζον καθαριστικό της L' oreal είναι εξαιρετικό και πολύ απαλό, ούτε ξερενει ούτε ερεθίζει!!!! Μόνο που τελειώνει κάπως γρηγορότερα από τα απλά τζελ. Πολύ ωραίο review κορίτσι μου, φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμένα μου κράτησε αρκετό καιρό! :) μερικές φορές καθαρίζω και τα πινέλα με αυτό! χαχα
      φιλάκια :)

      Διαγραφή
  4. δεν εχω δοκιμασει κανένα. αν θελεις κάτι πιο φυσικό και επίσης οικονομικο εχω να σ προτείνω το https://www.organicbrands.gr/product/3195/%CE%BDew-organic-surge-daily-care-face-wash-with-geranium-essential-oil ! αφήνει το πρόσωπο απαλό σαν μωρό και καθαρίζει τέλεια!φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή