Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Vacation Make-up bag: Skincare

Καλημέρα, κοριτσάκια μου! Χτες ήταν τα γενέθλιά μου και είμαι επίσημα 21!! Για σήμερα, σας έχω ετοιμάσει το υπόλοιπο νεσεσέρ μου με τα προϊόντα περιποίησης που πήρα μαζί μου από την Θεσσαλονίκη! Πάμε να αρχίσουμε... :) 

Το νεσεσέρ μου είναι από τον Σκλαβενίτη και είναι αρκετά μεγάλο και ευρύχωρο!! :)





 Το αποσμητικό μου από την Dove που ειναι το κλασικό! Κάνει πολύ καλη δουλειά! Πρέπει να το κουνάς πολύ καλά πριν τη χρήση ειδάλλως κάνει ασπράκια. 
Και το άρωμα από την εταιρεία Library of Fragrance που αγαπώ. Το συγκεκριμένο μυρίζει φρεσκάδα και όντως φέρνει σε θαλασσινό αέρα. Δεν μπορώ να πω οτι με έχει ξετρελάνει από πλευρά αρώματος αλλά θα το χρησιμοποιήσω όσο μπορεσω!


Το scrub από την εταιρεία Korres για να καθαρίζω καλά το δέρμα μου και να πετυχω ωραίο μαυρισμα ;)
Και την αγαπημένη μου κρέμα σώματος αυτή την περίοδο που την είδατε και στα αγαπημένα του μήνα Ιουνίου και γενικά θα είναι αγαπημένη μου όλο το καλοκαίρι το λέω από τώρα... Είναι από την εταιρεία Body Touch. Εγω την αγόρασα από τον Μασούτη αλλά και στον ΑΒ νομίζω την έχει. Και η μυρωδιά Greek Summer ειναι εξαιρετική! Να την δοκιμάσετε!


Θα πάρω αυτά τα δύο δειγματάκια conditioner Elvive για το τριήμερο που θα πάω τέλη Αυγούστου.. Δεν θα σας πω πού αλλά βρείτε με στο ίνσταγκραμ @elenikrl για να δείτε ;)
Και αυτό το λαδάκι μαλλιών από την Sunsilk που κάνει καλούτσικη δουλειά.


Αυτες τις μάσκες προσώπου που σας έδειξα και στο mini pharmacy haul από την εταιρεία Vichy για καθαρισμό και ενυδάτωση, αν και λογικά θα αγοράσω και άλλες μάσκες, όπως αυτήν με το καρπούζι του Korres και εκείνη με την πρόπολη από την Apivita. Για την ενυδάτωση του προσώπου θα πάρω την κρέμα Ρόδι από τον Korres που την έκανα και giveaway. Θέλω να την τελειώσω γιατί είμαι ήδη στη μέση ώστε να δοκιμάσω και κάποια άλλη μετά.


Θα πάρω και αυτά τα travel sizes. Υγρό καθαριστικό φακών επαφής, οδοντόκρεμα και σαπούνι προσώπου από την Clinique. Αυτά τα θέλω πιο πολύ για το τριήμερο που σας είπα ότι θα πάω. 

Αφρόλουτρο και σαμπουάν δεν σας δείχνω γιατί θα αγοράσω από το εξοχικό μου, αν και σκέφτομαι μήπως κάνω παραγγελία από ηλεκτρονικό φαρμακείο για να πάρω και αντηλιακό σώματος γιατί δεν έχω αγοράσει ακόμα καθώς πραγματικά, δεν ξέρω ποιο θέλω να πάρω. Σκέφτομαι μήπως πάρω από Hawaian Tropic επειδή μυρίζουν και τέλεια. Θα δούμε :)

Αυτά από εμένα και το τέρμα φουσκωμένο νεσεσέρ μου. Από πινέλα, ξέχασα να σας πω στο προηγούμενο, θα πάρω ελάχιστα. 4 στον αριθμό. Απλά για τα βασικά. Θα τα πλενω όσο πιο συχνά μπορώ! 

Εσείς ποιο προϊόν σώματος δεν αποχωρίζεστε τους καλοκαιρινούς μήνες;; 

Φιλιά πολλά,
Ελένη

14 σχόλια:

  1. Θέλω να πάρω το απολεπιστικό απο Korres αλλά έχω 1 στο μπάνιο μου και άλλα 2 στην αναμονή! Είναι καλό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το βρίσκω αρκετα καλο Προσωπικά! Θα το ξαναπροτιμησω :) Είναι και κατάλληλο για vegetarians/vegans και συνεπως cruelty free ;)

      Διαγραφή
  2. Έχω και εγώ το αποσμητικό από dove και πραγματικά ενώ μου αρέσει το άρωμά και η διάρκειά του ήμουν έτοιμη να το απορρίψω για τα ασπράκια που λες και εσύ...Θέλει να το κουνάς καλά πριν την χρήση και να ψεκάζεις από μακρυά, σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει.
    Το τελευταίο μου post έχει να κάνει με δυο αγαπημένα μου body lotion που δεν αποχωρίζομαι τώρα το καλοκαίρι αν θες τσεκαρέ το :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία τα προϊόντα που επέλεξες! Και χρόνια σου πολλά για χτες!
    Φιλάκια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφο άρθρο! Το conditioner από Elvive δεν έκανε καθόλου καλή δουλειά σε μένα! Ελπίζω να περάσεις όμορφα στις διακοπές σου!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα σε καποια empties θα πω σίγουρα τη γνώμη μου! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  5. Εγώ δεν πάω πουθενά χωρίς κρέμα σώματος με λάμψεις. Kisses <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο παλια χρησιμοποιουσα και εγώ! Απο τη Seventeen :)

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραία τα προϊόντα που διάλεξες 😉 ειδικά σε travel size εξυπηρετούν πολύ! Το καλοκαίρι χρησιμοποιώ baby oil για ενυδάτωση σώματος, καθώς η θάλασσα με τον ήλιο με αφυδατώνουν αρκετά. Επίσης δεν αποχωρίζομαι το κραγιόν της golden rose matte no 12 για καλοκαιρινές βραδινές εξόδους! Καλή συνέχεια όμορφη φιλιά 😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λαδάκια γνκά τα βρισκω μπελαλίδικα! Παρολα αυτά το baby oil ειναι πολυ καλο για ενυδάτωση!! :) το κραγιονάκι το έχω και το αγαπώ! Φιλάκια! Καλές διακοπές <3

      Διαγραφή
  7. Τέλεια τα travel size προϊόντα!! το σαμπουάν αυτής της σειράς το έχω αυτήν την στιγμή και μου φαίνεται αρκετά καλό! Έχω το after sun της Hawaian Tropic, είναι φοβερά δροσερό και μυρίζει υπέροχα!! Πολλά φιλιά, καλή ξεκούραση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή