Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

EMPTIES #2 -The ones from the SUMMER -Mini review

Hey beautycorns! Είστε καλά;; Σήμερα θα σας δείξω ορισμένα προϊόντα που τελείωσα το καλοκαίρι και όπως είδατε στον τίτλο θα κάνω και ένα μίνι review γιατί για πολλά από αυτά δεν έχω μιλήσει ποτέ... Θα ακολουθήσουν πολλά post με empties καθώς έχω μπει σε mood να τελειώνω πράγματα που μου αρέσουν και έχω αφήσει στην άκρη για να δοκιμάσω καινούρια και να κάνω χώρο γιατί έχω παντού προϊόντα σπίτι μου! Πάμε να αρχίσουμε! 



 Τελείωσα αυτό το conditioner για βαμμένα μαλλιά από την Orzene. Μύριζε πολύ ωραία και άφηνε πολύ μαλακά τα μαλλιά. Γενικά, τα Orzene τα προτιμά πολύ η μητέρα μου οπότε σπίτι όλο και κάτι θα έχουμε της εταιρείας. Βαθμός: 7/10.
Επόμενο είναι αυτό το σαμπουάν από την Garnier το οποίο το έχω πάρει 2 φορές αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει και πολύ. Ο αφρός που κάνει είναι κάπως σκληρός. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Πάντως δεν είδα να κάνει καμία διαφορά στα μαλλιά μου. Αυτό που μου αρέσει πολύ όμως στα προϊόντα της Garnier είναι η μυρωδιά. 7,5/10.


Τελείωσα και αυτό το λάδι μαυρίσματος από την Apivita με καρότο και ηλίανθο αν θυμάμαι καλά. Μου άρεσε πολύ. Δεν ήταν πάρα πολύ λιπαρό και έκανε πολύ ωραίο μαύρισμα, βαθύ. Αν δεν βρω κάποιο άλλο, ίσως το προτιμήσω και του χρόνου. Η συσκευασία έχει αλλοιωθεί κατά πολύ όπως βλέπετε. 8/10.


Τελείωσα τον αφρό καθαρισμού της Apivita... Είναι ένα προϊόν all time classic πια! Δεν ξέρω καν πόσες συσκευασίες από αυτό έχω αγοράσει. Η μαμά μου το προτιμά πολύ! Είναι πολύ αξιόλογος αφρός καθαρισμού που βγαίνει σαν κρέμα, είναι απαλός στο δέρμα, ξεβάφει αρκετά ικανοποιητικά αλλά όχι το ΠΟΛΥ βαρύ μακιγιάζ ματιών και στη μάσκαρα δυσκολεύεται λίγο. Θα έλεγα ότι ξηραίνει λίγο το δέρμα και το κάνει να τραβάει. Παρόλα αυτά, 8/10!
Επόμενο είναι η μάσκα με άργιλο από την Vichy που σας την έδειξα και στα αγαπημένα που προϊόντα του καλοκαιριού. Είναι σαν κρέμα και καθαρίζει πολύ ωραία το δέρμα χωρίς να το τραβάει. Την αγοράζω ξανά και ξανά. 9/10!!
Το σαμπουάν αυτό από την Aussie το αγαπώ ιδιαίτερα. Όλοι μου λένε ότι μυρίζω τσιχλόφουσκα και το άρωμα μένει 2 μέρες στα μαλλιά σίγουρα. Είναι ενυδατικό αρκετά αφού όταν βιάζομαι χρησιμοποιώ μόνο αυτό, χωρίς μάσκα και χωρίς λαδάκι στα μαλλιά. Θα το προτιμήσω σίγουρα ξανά. Το έχω ήδη αγοράσει 2 φορές. 9/10!


Αυτό το σαμπουάν Gliss δεν μου άρεσε καθόλου... Δεν είδα να κάνει κάτι στα μαλλιά. Ισχυρίζεται ότι δίνει λάμψη αλλά δεν παρατήρησα καμία διαφορά. Πάντως, καθαρίσε εξαιρετικά τα πινέλα του μακιγιάζ μου!! χαχα και τους ειχε δώσει μία πολύ ωραία μυρωδιά! 4/10.
Γενικά, δεν πιστεύω στα θερμοπροστευτικά ό,τι και να λένε... Άμα βάζεις θερμότητα στα μαλλιά σου σε καθημερινή βάση λογικό είναι να φθείρονται και να κάνουν ψαλίδα. Τα θερμοπροστατευτικά στην πλειοψηφία τους έχουν και αλκοόλ μέσα που κάνει ακόμα χειρότερη και βλαβερή τη χρήση τους. Το συγκεκριμένο της εταιρείας Sunsilk με άφησε αδιάφορη! Μύριζε αρκετά ωραία όμως, σαν φρούτα του δάσους. 1/10
Αυτή η μάσκα της Garnier μου άρεσε πολύ. Άφηνε τα μαλλιά μου να μυρίζουν σούπερ φρουτένια και καλοκαιρινά και ήταν πολύ απαλά και ξεμπλέκονταν πανεύκολα. Σίγουρα θα την προτιμήσω πάλι. Τώρα αν προστάτευε το χρώμα δεν έχω ιδέα αν και έχω ombre στα μαλλιά μου το οποίο θέλω σιγά σιγά να ξεφορτωθώ. 8/10.


 Το πρώτο προϊόν από την Toni&Guy είναι μία πούδρα που δίνει όγκο στα μαλλιά και τα κάνει ματ. Το χρησιμοποιούσα για τις 2-3 μέρες του καλοκαιριού που ήθελα ένα dry shampoo. Δεν το προτείνω... Ούτε όγκο δίνει. Το είχα πάρει μαζί με το sea salt spray της ίδιας εταιρείας. 1/10.
Πήρα σε travel size από το φαρμακείο της γειτονιάς στο εξοχικό μου το σαμπουάν από την Apivita με εσπεριδοειδή και μέλι. Δεν μου άρεσε... Έκανε αφρό, είχε πολύ φυσικά συστατικά που είναι θετικό αλλά δεν μου άρεσε κυρίως η μυρωδιά του. 5/10.
Δοκίμασα και 2 φακελάκια από το conditioner της Elvive με την άργιλο. Έκανε πολύ μαλακά τα μαλλιά και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αλλά δεν ξέρω αν θα το αγοράσω.. 6/10.


Μάσκες προσώπου και οι 2 από την Vichy. Η πρώτη είναι η γαλάζια που είναι για ενυδάτωση! Μου άρεσε πολύ! Ένιωσα με το που την εφάρμοσα δροσιά στο δέρμα μου... Είναι εξαιρετική για το καλοκαίρι! Ούτε αυτή στεγνώνει στο πρόσωπο. Θα την πάρω σίγουρα πάλι το επόμενο καλοκαίρι.  8/10
Η επόμενη είναι η ροζ που είναι για λάμψη και κάνει και απολέπιση (κάνεις μασάζ όταν την αφαιρείς). Αυτή στεγνώσει κάπως. Έχει άνθρακα και AHA αν θυμάμαι καλά Είναι η λιγότερο αγαπημένη μου από αυτές τις μάσκες της Vichy. Δεν νομίζω να την ξαναπροτιμήσω. 5/10.
Το νεράκι της Caudalie. 9,5/10! Έχω κάνει review! 
Από την Caudalie πήρα και το νεράκι μισελέρ στα 50ml. Καταρχάς, για εμένα κερδίζει πόντους γιατί είναι από τις μοναδικές εταιρείες που βγάζει σε ταξιδιωτικό μέγεθος τα προϊόντα της πράγμα πολύ βολικό όχι μόνο για όταν πηγαίνεις ταξίδια. Το προϊόν αυτό ήταν καλό αλλά δεν με ξετρέλανε. Ήθελε λίγο υπομονή για το ντεμακιγιάζ των ματιών και κυρίως τη μάσκαρα... Δεν έτσουζε καθόλου όμως. 6/10.
Το αντηλιακό με γιαούρτι της εταιρείας Korres μου αρέσει αρκετά. Είναι ένα από τα πιο οικονομικά εκεί έξω. Βγαίνει στα 6 ευρώ από ηλεκτρονικό φαρμακείο. Μου άρεσε και σίγουρα θα το προτιμήσω πάλι. Δεν αφήνει ματ τελειώμα αλλά παρόλα αυτά, δεν το λέω και πολύ λιπαρό. Ίσα ίσα λειτουργεί σαν primer γιατί κολλάει κάπως και κάθεται καλά από πάνω το μακιγιάζ. 7/10.



2 eyeliners. Το πρώτο από την εταιρεία Biolife. Αρκετά μαύρο αλλά καθόλου σταθερό. Δεν θα το προτιμήσω σίγουρα. 4/10. Το άλλο από την εταιρεία Maybelline NY το έχετε δει και στο πρώτο μου ποστ. Μου άρεσε πολύ, είχε felt tip μυτούλα και είχε έντονο χρώμα μαύρο αλλά σε σάτιν μορφή που το έκανε και λίγο πιο ιδιαίτερο. 8/10.
Η μάσκαρα από την L'oreal magna lash μου άρεσε αρκετά. Αλλά στην αρχή όταν είναι ακόμα υγρή. Όταν ξηραίνει κάπως δεν μου αρέσει. Δεν νομίζω να την προτιμήσω πάλι. 6/10
Το ασημί είναι η Sculpting powder από τα Inglot στο 503 (νομίζω). Είναι στα 11 ευρώ και αξίζει πολύ. Έχει πολλές αποχρώσεις και σίγουρα θα βρεις την ιδανική για σένα για να κάνεις φωτοσκιάσεις. Μου άρεσε πολύ και ίσως να την πάρω πάλι στο μέλλον. 8/10.
Caudalie πάλι. Είναι η ενυδατική με χρώμα. Είχα πάρει τη σκούρα απόχρωση για να την αναμειγνύω και με τα χειμερινά μέικ απ μου αλλά και για να την φοράω σκέτη. Πολύ καλή. Έδινε ομοιομορφία... Σκέφτομαι πολύ σοβαρά μήπως να πάρω την απόχρωση την light για το χείμωνα αλλά για την ώρα έχω αρκετά προϊόντα κάλυψης. 7/10.
To bronzer του Korres δεν μπόρεσα να το ευχαριστηθώ πολύ γιατί μου έσπασε... Και όταν το κόλλησα δεν μου άρεσε ιδιαιτερα η απόχρωση που έβγαζε οπότε δεν το τελείωσα προφανώς. απλά θα το πετάξω... Για το λίγο που το είχα χαρεί θα του βάλω ένα 7/10.


Μου αρέσει πολύ να τελειώνω διάφορα προϊόντα... Δεν ξέρω! Μου αρέσει να αδειάζει ο χώρος μου γιατί είχα καταντήσει να έχω πάρα πολλά και δεν προλάβαινα να τα ευχαριστηθώ, πλέον έχω πάρει αποφάσεις επί του θέματος που θα σας τις πω σε αναλυτικό ποστ.  
Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;; Πείτε μου την γνώμη σας... Ελάτε να τα πούμε στα σχόλια!

Φιλιά πολλά, 
Ελένη

9 σχόλια:

  1. Χορταστικό post! Τον αφρό καθαρισμού απο Apivita θα τον δοκιμάσω κάποια στιγμή, μάλλον το επόμενο καλοκαίρι! (Να'μαστε καλά μέχρι τότε! :Ρ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πού να δεις πόσα empties ακόμα έχω μαζέψει!! Αξίζει ο αφρός! Θέλει λίγη ποσότητα νεράκι και τσουπ ;)

      Διαγραφή
  2. έχω και εγώ την μάσκα από Garnier και τον αφρό της Apivita και συμφωνώ απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο το post σου.Τα προϊόντα Caudalie μου αρέσουν πολύ αν και πολλές φορές με ενοχλεί το βαρύ άρωμά τους που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τι ακριβώς μυρίζει. Τα προϊόντα επίσης της Orzene είναι φιλικά στα μαλλιά μου και στο πορτοφόλι μου. Μου αρέσει πολύ το άρωμα τους.Αγαπώ πολύ την Apivita. Η μάσκαρα της L'Oréal μου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχω αυτήν την στιγμή το σαμπουάν της Elvive με την άργιλο, σε γενικές γραμμές καλό.
    Πολλά φιλιάααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίο ποστ και μπόλικα empties 😉 Γενικά έχω δοκιμάσει κατά καιρούς πολλά προϊόντα Gliss. Δε μου άρεσε κανένα. Δεν έβλεπα αυτό που δήθεν υποσχόταν το κάθε προϊόν. Καλή συνέχεια φιλιαααά

    ΑπάντησηΔιαγραφή