Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Empties #3

Γεια σας, κορίτσια μου! Ελπίζω να έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα και φθινοπωρινή! Σήμερα σας έχω άδειες συσκευασίες. Τα προϊόντα δεν είναι δυστυχώς cruelty-free... ή τουλάχιστον δεν έχουν κάποια επίσημη πιστοποίηση ότι είναι... Δεν νομίζω να τα ξαναπροτιμήσω συνεπώς, παρόλα αυτά δεν είναι άσχημα προϊόντα στην πλειοψηφία τους, οπότε θέλησα να τα μοιραστώ μαζί σας. Πάμε να ξεκινήσουμε!!


Το σαπουνάκι Pure Active από την Garnier μου αρέσει ιδιαίτερα. Καθαρίζει πολύ καλά το δέρμα. Το δροσίσει. Δεν το αφυδατώνει εντελώς. Έχω μια ακόμα συσκευασία του στο μπάνιο.  7/10
TIP: Να αγοράζετε καθαριστικά των φακών επαφής από ηλεκτρονικά φαρμακεία γιατί έτσι σας βγαίνουν πολύ οικονομικά. Εγώ παίρνω αυτό που κάνει 5 ευρώ σε ηλεκτρονικό φαρμακείο και συνήθως παίρνω 2.
Το αποσμητικό αυτό της Dove είναι το Original με 1/4 ενυδατική κρέμα. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Είναι αντιιδρωτικό, μυρίζει ωραία αλλά νομίζω δεν είχε καλή διάρκεια. Τουλάχιστον σε εμένα. Το χρησιμοποίησα τους καλοκαιρινούς μήνες κυρίως. Επίσης, θέλει πολύ καλό κούνημα πριν την χρήση γιατί ειδάλλως κάνει ασπράκια και καταστρέφει και τα ρούχα. 6/10.


 Αυτό το σαμπουάν μπύρας από την Orzene, μυρίζει πολύ ωραία και το άρωμα μένει. Τα πετυχαίνεις συχνά σε 1+1 παρόλα αυτά, δεν μου αρέσει η εκδοχή για λιπαρά μαλλιά γιατί ενώ έχω κανονικά μαλλιά εμένα μου τα αφυδατώνει και κάνουν ξηροδερμία. Πιστεύω ότι μία κοπέλα με λιπαρά μαλλιά θα το λατρέψει. 5/10
Αυτό το σαμπουάν από την Aussie είναι αγαπημένο μου. Μυρίζει πολύ έντονα τσιχλόφουσκα και η μυρωδιά διαρκεί και στα μαλλιά. Τα ενυδατώνει και πολλές φορές δεν χρειάζονται καν μάσκα μετά τη χρήση του.  9/10



 Αυτές είναι οι μάσκες για το πρόσωπο από την Vichy. Η πρώτη είναι καθαριστική με άργυλο (2 τύποι) και κάνει πάρα πολύ καλή δουλεια! Δεν αφυδατώνει το δέρμα και παραμένει σαν κρέμα πάνω στο πρόσωπο! Η δεύτερη είναι για λάμψη και απολέπιση! Αυτή δεν μου αρέσει τόσο.. Δεν βρίσκω ότι κάνει κάτι στο δέρμα μου. 8/10 και 6/10.


Το νερό Micellaire από την Garnier είναι αρκετά αξιόλογο και το βρίσκεις και εύκολα σε όλα τα σούπερ μάρκετ. Κάνει αρκετά καλή δουλειά, δεν τσούζει τα μάτια. Δεν ξέρω αν δουλεύει για αδιάβροχα προϊόντα. Διαρκεί και αρκετό καιρό. Μου άρεσε αρκετά! 7/10.
Το καθαριστικό αυτό σε travel size από την Clinique για τα λιπαρά δέρματα... Μου αρέσει πάρα πολύ! Θα ήθελα πολύ να πάρω το full size του! Θεωρώ ότι κάνει πολύ καλό στην επιδερμίδα και βοηθάει με τα τυχόν σπυράκια. Δεν την κάνει να τραβάει παρόλο που είναι για το λιπαρό δέρμα και αυτό μου αρέσει αρκετά! 8,5/10!


Το αφρόλουτρο από Le petit Marseillais με άρωμα βανίλια δεν μου άρεσε τόσο. Δεν μου αρέσει η μυρωδιά του ενώ την βανίλια γενικά την αγαπώ. Ήταν πολύ ψεύτικη η μυρωδιά... Και μερικές φορές με έπιανε φαγούρα όταν το χρησιμοποιούσα. Στα χέρια κυρίως ενώ το είχα ξεπλύνει καλά. Δεν ξέρω τι φταίει. Δεν βρήκα ούτε πλούσιο αφρό ότι κάνει. 4/10
Σε travel size και ο αφρός ξυρίσματος από την BIC Soleil lady gel... Δεν μου άρεσε εξίσου. Γενικά, προτιμώ να ξυρίζομαι χρησιμοποιώντας απλά ένα αφρόλουτρο, το είδα όμως στο σούπερ μάρκετ και λέω θα πάρω να δοκιμάσω.. Είδα ότι είχε και aloe μέσα αλλά τίποτα. Αφήνει πάρα πολύ ξηρό το δέρμα αλλά οκ, βοηθάει στο ξύρισμα καθώς κάνει το ξυραφάκι να γλιστράει, όπως όμως γίνεται και με ένα κοινό αφρόλουτρο. Δεν μπορώ να πω ότι δεν κόπηκα χρησιμοποιώντας τον αφρό... Δεν θα ξαναπροτιμήσω αντίστοιχο προϊόν... 0/10.


Εσάς ποιο προϊόν σας δυσαρέστησε τελευταία;; 
Βρείτε με στη σελίδα στο Facebook, να τα λέμε και από εκεί! εδώ

Φιλιά πολλά,
Ελένη

9 σχόλια:

  1. Αφού έχεις προϊόν από Le petit Marseillais,θα π ω και εγώ το αφρόλουτρο με άνθη πορτοκαλιάς.Ούτε η μυρωδιά μου άρεσε,ούτε τίποτα..Μόνο το πικραμύγδαλο τελικά νομίζω πως αξίζει!
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμενα μου ειχε αρεσει ενα με νεκταρινι! το αρωμα ηταν τελειο :)

      Διαγραφή
  2. Τα προιοντα της Aussie τα λατρευω αλλά δεν εχω δοκιμάσει σαμπουαν. Τις μάσκες της Vichy τις έχω αγοράσει και εγώ απο ένα ηλεκτρονικό φαρμακειο αλλά δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, τα αποτελέσματα όμως διαφέρουν σε όλες μας και ανυπομονώ να τις δοκιμάσω, ελπίζω να μην απογοητευτώ!

    Φιλια
    Γιώτα
    PinkDaisyLoves

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι αρκετα καλες! Αλλά εκεινη απο τη Lush που δειχνω σε αλλο ποστ ειναι ΥΠΕΡΤΕΛΕΙΑ!

      Διαγραφή
  3. Καλό Μήνα !! Θέλω πολύ να μάθω τις εναλλακτικές σου σε cruelty free ;) Το νερό από την Garnier πολύ ωραίο πάντως :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχα το σαμπουάν με το άρωμα μπύρας αλλά και εμένα μου προκαλούσε ξηροδερμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι που συμφωνεις :/ για κοπέλα με υπερβολικά λιπαρό μαλλι θα ειναι τέλειο!! :)

      Διαγραφή
  5. Έχουμε αρκετά κοινά αγαπημένα! Το ντεμακιγιάζ της Garnier το έχω πάρει 2 φορές, είναι πολύ καλό και οικονομικό, τρελαίνομαι για την μυρωδιά της Orzene και όσον αφορά το αφρόλουτρο της Le petit Marseiliais έχω δοκιμάσει το ροδάκινο και μου άρεσε και η μυρωδιά του αλλά και σαν αφρόλουτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο με το νεκταρινι ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΥΡΩΔΙΑ! <3

      Διαγραφή