Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

One brand: Lush (review of 3 products- CRUELTY FREE)

Γεια σας, ομορφιές μου! Σήμερα σας έχω ένα review για την εταιρεία LUSH. Αρχικά !!! Θέλω να παρακαλέσω όλους τους θεούς εκεί πάνω να την φέρουν στην Ελλάδα! Είναι κρίμα... Πρόκειται για μία εταιρεία με φρέσκα, χειροποίητα, βιολογικά καλλυντικά, που είναι cruelty free και φροντίζουν να το γράφουν ΠΑΝΤΟΥ και στις συσκευασίες και στις σακούλες τους και έχει και πολλά vegan/vegetarian προϊόντα. Νομίζω ότι έκανα πολύ καλές αγορές καθώς μου άρεσαν όλα τα προϊόντα που αγόρασα! Πάμε όπως να δούμε γιατί μου άρεσαν και ποια προϊόντα είναι! 



Το πρώτο προϊόν που επέλεξα είναι μία ενυδατική κρέμα. Συγκεκριμένα, η Enzymion facial moisturizer. Έρχεται σε βαζάκι στα 45g. Είναι μία μάσκα που είναι ιδανική για μικτά δέρματα. Περιέχει αβοκάντο, οργανική αλόη βέρα και ένζυμα από φρέσκα φρούτα. Η μυρωδιά της είναι απαλή και φρουτένια αλλά δεν θυμίζει τεχνητή μυρωδιά σε καμία περίπτωση. Είναι ανεπαίσθητη και φεύγει πολύ γρήγορα. Η υφή της είναι ελαφριά και σχεδόν λεπτόρευστη! Απλώνεται πολύ ωραία και αμέσως ενυδατώνει και δροσίζει το δέρμα. Ισχυρίζεται ότι το κάνει ματ αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτό αν σας πω την αλήθεια. Δεν είναι λιπαρή αλλά δεν με αφήνει ματ, όπως η ενυδατική effaclar matte της La Roche Posay, που παλιότερα είχα δοκιμάσει. Παρόλα αυτά, μου αρέσει και κάτω από το μακιγιάζ και για το βράδυ! Σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω. Νιώθω ότι μου ξεκουράζει το δέρμα, το ενυδατώνει όμορφα και όταν ξυπνάω είναι απαλό και φρέσκο. Την χρησιμοποιώ 2 βδομάδες κυρίως το βράδυ αλλά και ορισμένα πρωινά και νιώθω σαν να έχει αλλάξει το δέρμα μου... Είναι κατάλληλη και για vegans, καθώς δεν περιέχει τίποτα ζωϊκής προέλευσης.  Βαθμός;  4/5. 



Τον τελευταίο καιρό έχω φάει ένα κολληματάκι με τα spray προσώπου. Επέλεξα, λοιπόν, το Tea Tree Water. Είναι ένα τονωτικό νεράκι Δεν μυρίζει άσχημα τεϊόδεντρο. Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε το tea tree είναι αντισηπτικό, αντιμικροβιακό και αντιβακτηριακό και είναι ιδανικό και μικτά λιπαρά δέρματα με τάσης ακμής. Μου αρέσει πολύ να το ψεκάζω τοπικά πάνω σε ένα σπυράκι εάν βγάλω, πριν βαφτώ. Μου αρέσει να το ψεκάζω πριν την ενυδατική, πριν το βάψιμο και μετά το βάψιμο! Δεν μπορώ να καταλάβω αν κάνει δουλειά στο δέρμα μου. Πάντως, δεν το αφυδατώνει και το δροσίσει. Δεν είναι άσχημο προϊόν απλά με αυτά τα toner ποτέ δεν μπορώ να δω αποτελέσματα. Θέλω να δοκιμάσω και άλλα toner της εταιρείας σίγουρα! Το πήρα στα 100g και κόστιζε γύρω στα 7 ευρώ. Βγαίνει και στα 250g νομίζω. 3/5.

 Ποιο όμως ήταν το προϊόν που με ξετρέλανε και δεν ξέρω πώς θα ζήσω χωρίς αυτό;; Πρόκεται για μια καθαριστική μάσκα που λέγεται Cup o' coffee face and body mask. Είναι στα 150g και βγαίνει σε μεγαλύτερο μέγεθος. Κόστιζε γύρω στα 11 ευρώ. Είναι μία δυνατή μάσκα, που μυρίζει καφέ, όχι έντονα αλλά μυρίζει καφέ λες και κάποιος έφτιαξε καφέ δίπλα σου. Αυτή η μάσκα ... είναι έρωτας! Την εφαρμόζεις, περιμένεις 10-15 λεπτά και επειδή έχει κόκκους καφέ κάνεις σκραμπ με κυκλικές κινήσεις όταν πας να την αφαιρέσεις. Καθαριζεί το δέρμα τέλεια. Καλύτερα από την πράσινη άργυλο που είναι πολύ διάσημη για τα λιπαρά δέρματα. Αυτή η κρέμα καθαρίζει τους πόρους στη μύτη μου και τα μαύρα στίγματα. Μου αρέσει πάρα πολύ! Είναι το πιο αποτελεσματικό προϊόν που έχω δοκιμάσει. Μετά την αφαίρεσή της, το δέρμα είναι απαλό, όχι αφυδατωμένο και καθαρό. Μου άρεσε πολύ! Τόσο πολύ που τολμώ να βάλω 5/5! 




Γενικά, η εταιρεία Lush είναι μία εταιρεία που από εδώ στο εξής θα την προτιμώ. Μου αρέσει πολύ η νοοτροπία της εταιρείας με τα φρέσκα και χειροποίτητα καλλυντικά. Η εταιρεία γενικά μάχεται ενάντια στην κακοποίηση των ζώων. Είναι οικονομική σχετικά και ας ελπίσουμε να την φέρουν στην Ελλάδα γρήγορα. Υπάρχει κατάστημα σίγουρα σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες... Επίσης, η εταιρεία υποστηρίζει το σύστημα της "ανακύκλωσης", κάτι σαν το back2Mac, που είναι πιο γνωστό στις περισσότερες. Στα 5 άδεια pots σου δίνουν δώρο μία φρέσκια μάσκα. 




Ξέχασα να σας πω ότι τα προϊόντα επειδή ακριβώς είναι φρέσκα και με αγνά υλικά έχουν μικρή ημερομηνία λήξης. Η μάσκα, ας πούμε, κρατάει 3 μήνες, το τονωτικό spray λίγο παραπάνω από ένα χρόνο και η ενυδατική κρέμα 1 χρόνο! Σίγουρα θα καταφέρω να τα τελειώσω πριν την ημερομηνία λήξης. Πάνω στο προϊόν υπάρχει φωτογραφία αυτού που έφτιαξε το προϊόν για να φτάσει στα δικά σου χέρια! Πόσο τέλειο; Απλά, μου δείχνει μία εταιρεία με "πρόσωπο" και όχι μία ανώνυμη εταιρεία τυχαία! GO LUSH! <3

Λυπάμαι ειλικρινά που στο φοιτητικό μου σπίτι δεν έχω μπανιέρα ειδάλλως θα έπαιρνα σίγουρα και 2-3 bath bombs που φαίνονται τέλειες και σίγουρα έχετε δει φώτο στο facebook, instagram, pinterest, we heart it, tumblr κτλ! χαχα

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο Lush προϊόν;  Τι μου προτείνετε να πάρω;; Μην ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του blog μου στο facebook, ΠΑΤΑ LIKE ΠΑΤΑ LIKE! Το instagram το έχω ψιλοβαρεθεί τον τελευταίο καιρό και δεν ανεβάζω πολλά πράγματα! Ξεκίνησα πάλι να ψιλό αγαπώ το Tumblr όμως.

Φιλιά πολλά,
Ελένη

18 σχόλια:

  1. Θα ήθελα και εγώ να δοκιμάσω τα Lush προιόντα αλλά δυστυχώς δεν τα έχουμε εδώ, διαβάζω πολλά reviews και πάντα ζηλευω τα κορίτσια που χρησιμοποιούν διάφορα bath bombs στη μπανιέρα τους! :)

    Φιλιά, Γιώτα
    PinkDaisyLoves

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επαθα πλάκα με την εταιρεία! σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλα πράγματα :)

      Διαγραφή
  2. αχ τα ζηλεψα!! απο που τα παρηγγειλες; Αγγλια; ποσες μερες εκαναν να ερθουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα παρήγγειλα απο Lush Βουλγαρίας, εκαναν 2 μερες να έρθουν στο σπίτι μου στην Αθήνα ;)

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφο ποστ Ελένη μου:)Φαίνονται όλα πολύ ενδιαφέροντα!
    φιλακια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γενικά πολύ ενδιαφέρουσα εταιρεία με ωραία νοοτροπία :)

      Διαγραφή
  4. Δεν εχω δοκιμασει κατι απο Lush ακομη.. Αλλα αμα σου πω οτι προσφατα κοιταζα τα ιδια προϊοντα με σενα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι πολύ ωραία προϊόντα! Στο προτείνω σίγουρα <3

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίο και αναλυτικό review, και εγώ δεν έχω παραγγείλει κάτι ακόμα αλλά θέλω πολύ!!!! Μετά το review σου η μάσκα θα είναι σίγουρα στο καλάθι μου!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα συμφωνήσω , πρέπει οπωσδήποτε να έρθει στην Ελλάδα και θα γίνει πάταγος.!!!!Εμένα μου άρεσε πολύ το lip scrub ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελένη μου θα μπορούσες να αναρτήσεις την ιστοσελίδα από την οποία τα παρήγγειλες; 😘 Θα ήθελα να δοκιμάσω αυτή τη μάσκα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο όμορφο post!
    Θέλω πολύ να δοκιμάσω κάποιο προϊόν από lush.
    Φαίνονται όλα,τόσο ωραία!

    Φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Thank you sweetheart for your comment on my blog !! ♥
    I got the Tea Tree Water and love it so far, I spray it on my face every night after I remove my makeup and clean my skin - it feels sooo refreshing !

    www.audremarianne.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή