Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Collective Haul #1

Beauty-cornάκια μου! Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες! Πώς είστε;; Σήμερα έχω ενα haul με αγορές που έκανα το Πάσχα και λίγο πιο μετά καθώς και 2 διαγωνισμοί που κέρδισα. Πάμε να αρχίσουμε γτι είναι κάπως μπόλικα... Να ξέρετε ότι όλα αυτά θα τα δείτε σε μελλοντικά ποστ, τώρα δε θα σας λέω τη γνώμη μου για κανένα προϊόν... Αν θέλετε να σας πω κάτι για κάποιο, ρωτήστε με στα σχόλια! :)




Ξεκινάω με αγορές που έκανα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο pharmacy128.gr. Πήρα δύο αφρόλουτρα από την εταιρεία Korres στα αρώματα Mango Candy και Santorini Vine (Αμπέλι Σαντορίνης) στα 4 ευρώ το καθένα περίπου, ενυδατική κρέμα από την εταιρεία Korres που ειναι για μικτά/λιπαρά δέρματα και ρυθμίζει τη λιπαρότητα και ανήκει στη σειρά "Ρόδι", στα 12 ευρώ, και ένα απολεπιστικό προσώπου από την Apivita με βερύκοκο, στα 9 ευρώ.

 

Μετά  από το σούπερ μάρκετ Μασούτης, είχε προσφορά -40% το Sleek It από τη L'oreal Studio pro για το οποίο έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και ήθελα καιρό να το δοκιμάσω, δεν θυμάμαι ούτε την αρχική του τιμή ούτε πόσο βγήκε με την έκπτωση πάντως πάνω απο 5 ευρώ δεν ήταν. Και είδα και αυτό το λαδάκι μαλλιών από την Sunsilk που είναι νέο προϊόν, στα 75ml και ειναι πικτό, δεν είναι σαν ξηρό λαδάκι που έχει την υφή του νερού. Αυτό κόστιζε γύρω στα 7 ευρώ.



Επόμενες αγορές από τα Hondos Center είναι μία πούδρα από την εταιρεία Tommy G και η CC κρέμα από την ίδια εταιρεία. Θα ακολουθήσει review. Κόστιζαν στα 14 ευρώ και στα 12,9 αντίστοιχα. Πήρα και αυτά τα σφουγγαράκια, στα 2 ευρώ, που τα πήρα για να τα δοκιμάσω για απολέπιση προσώπου (είχα δει κάτι αντίστοιχα στα Body Shop.) Πήρα και ένα eyeliner waterproof από την εταιρεία Catrice, απλά ξέχασα να το βγάλω φωτογραφία. Είναι αυτό εδώ.


 Μετά πέρασα μία βόλτα από το stand της Essence. Πήρα 2 ακόμη αποχρώσεις από τα μηχανικά μολύβια τους στις αποχρώσεις #08 girl's next door και #07 plum cake. Και σίγουρα θα επιστρέψω και για άλλες αποχρώσεις. Κόστιζαν σχεδον 1,90 το καθενα. Μετά πήρα την παλέτα με τα κονσιλερ που κόστιζε σχεδόν 5 ευρώ. Το lip oil στον κωδικό #SOS MY HEART που κόστιζε σχεδόν 3 ευρώ. Μετά 2 προϊόντα για τα μαγουλάκια το mosaic blush #30 sunkissed by sun και το shading powder στο #medium. Και τα δύο κόστιζαν γύρω στα 4,80 Ε. Το μόνο πράγμα που θα πω είναι ότι το δεύτερο προϊόν για τα μάγουλα θα το αγοράζω ξανά και ξανά. Ήδη ήταν η 2η φορά.



 Μετά περνάω σε προϊόντα για τα χείλη. Από τα Galerie de Beaute στο Athens Metro Mall πήρα από την Radiant το Matt lasting lip color στο νουμερο #19. Κόστιζε 15 Ευρώ. Από την  NYX στη Θεσσαλονίκη, πήρα το liquid suede στην απόχρωση soft-spoken  και το soft matt lip cream #London. Κόστιζαν 8 και 9 ευρώ αντίστοιχα. Να σημειώσω ότι η NYX είναι cruelty free. Και τέλος πήρα ένα από τα υγρά ματ κραγιόν της εταιρείας Golden Rose. Ανέβασα φώτο σε Facebook και Instagram πού τα βρήκα στην Θεσσαλονίκη, στα 4,90. Προτίμησα την απόχρωση #03. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι δεν μου άρεσε καθόλου... Αλλά σε επόμενο post θα πούμε περισσότερα.



 Πήγα στα H&M, να πάρω κάτι ρούχα... Και στο ταμείο είδα αυτό το κρεμώδες highlighter μόνο στα 4 ευρώ και το πήρα. Θέλω να εξασκηθώ λίγο στο strobing και το πήρα για αυτό το λόγο.


Διαγωνισμοί: 

Κέρδισα στο διαγωνισμό του blog Life Full of Fashion αυτά το σαμπουάν Wash&Go που είναι σε ανανεωμένη έκδοση και χαίρομαι πολύ που θα τα δοκιμάσω... Το σαμπουάν είναι για λάμψη ενώ το conditioner λέει για καθημερινή περιποίηση.
 

  

Κέρδισα και στο διαγωνισμό για τα προϊόντα εξωφύλλου στο περιοδικό Cosmopolitan 4 προϊόντα από την εταιρεία Korres. Το 4ο είναι ένα κραγιόν και θα το κρατήσω για giveaway γιατί έχω πάρα πολλά κραγιόν και καταλήγω να μη φοράω κανένα στο τέλος...


Αυτά από εμένα... Εσείς τι αγοράσατε τώρα τελευταία;
Βρείτε με στα social media! Φιλιά πολλά!

14 σχόλια:

  1. Ελενακι χρονια σου πολλα, να χαιρεσαι τη γιορτη σου. Πολυ ωραιο haul, το απολεπιστικο της Apivita το λατρευω κ το ομολογω τα Korres τα ζηλεψα! Θα περιμενω το post σου για τα liquid lipsticks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ <3 να σαι καλά και να χαίρεσαι και εσύ οποιον έχεις!
      το Αμπελι Σαντορινη να το δοκιμασεις όπωσδήποτε! Δεν εχει το review για τα Liquid lipsticks :D

      Διαγραφή
  2. με γεια σου όλααα!! η κρέμα από τη loreal είναι λατρεμένη. Βρίσκω ότι κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά στα μαλλιά. Τα κάνει να δείχνουν πιο λεία :) Περιμένω και εγώ review στα liquid lipsticks αλλά και στο bronzer του korres όπως σου έχω ξαναπεί :D <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ενδιαφέρουσα η αναφορά σου στα προϊόντα που αγόρασες. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με γεια σου κορίτσι μου!! Τα προϊόντα του Κορρέ τα αγαπώ, ειδικά του μακιγιάζ. Φιλιάα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όμορφα πραγματάκια... Αυτά της Essence πρώτη φορά τα βλέπω. Με γεια σου, να τα χαρείς :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ! Της Essence νομίζω πριν κανένα μήνα ήρθαν αυτα! :)

      Διαγραφή
  6. Με γεια σου Ελένη!! το shading powder της essence μου θυμίζει αυτό απο την MUFE! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν το εχω δοκιμάσει αυτό από MUFE! το εψαχνα προχτες στο σάιτ των Sephora.gr και η αληθεια ειναι οτι δεν το βρηκα! βρηκα όμως το μπρόνζερ τους που ειναι δελεαστικο αρκετά! αυτο της Essence εχει πάρα πολύ καλη διαρκεια! μου αρεσει πολύ! σκεφτομαι να δοκιμάσω και το αλλο που εβγαλαν που εχει και ρουζ μεσα ;)

      Διαγραφή
  7. Με γεια σου! Ανυπομονώ για εντυπώσεις από τα προϊόντα που αγόρασες και κυρίως για το highlighter από h&m γιατί φαίνεται ωραίο και πολύ οικονομικό!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή