Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Simple make-up for summer -Collab with Kwnstantina N.

Κορίτσια μου, σήμερα έχουμε την πρότασή μου για μακιγιάζ για μία ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή έξοδο. Είναι μακιγιάζ που μπορεί να φορεθεί και πρωί και βράδυ με μία αλλαγή στο κραγιόν. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ απλό μακιγιάζ που μπορούν να κάνουν όλες! Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσετε τα ίδια προϊόντα με εμένα. Αυτό το post είναι Collab με την Κωνσταντίνα από το blog Δεν υπάρχει άσχημη γυναίκα, υπάρχει άβαφη γυναίκα. Πάμε να ξεκινήσουμε;;

1. Βάση.  




α. Εφάρμοσα αντηλιακό γιατί το ήθελα για πρωινό μακιγιάζ. Όταν το κάνω για βράδυ, φυσικά δε χρησιμοποιώ αντηλιακή προστασία. Χρησιμοποίησα αυτό το αντηλιακό από την Avene που είναι για δέρματα με ακμή και έχει ματ τελείωμα. Μου βολεύει πάρα πολύ γιατί είναι και με αντλία.
β. Χρησιμοποίησα από την παλέτα concealer της Essence τη σομών απόχρωση κάτω από τα μάτια και την πράσινη στο πιγούνι μου σε κάτι κόκκινα σημαδάκια.
γ. Με τα χέρια μου άπλωσα την CC από την Tommy G που μου αρέσει πολύ. Δίνει λάμψη, κάλυψη και έχει και αντηλιακή προστασία. 
δ. Σέταρα το μακιγιάζ με την Studio Fix από την Mac με ένα φαρδύ πινέλο. Δίνει μία ελαφριά έξτρα κάλυψη.  
ε. Στα χείλη έβαλα ένα lip balm από Apivita για να τα ενυδατώσω όση ώρα κάνω το υπόλοιπο μακιγιάζ. 

2. Μάτια- Φρύδια


α. Στα μάτια άπλωσα μία βάση σκιάς Paintpot από Mac στην απόχρωση Painterly. Θέλω διάρκεια στο μακιγιάζ μου και τώρα με τη ζέστη μία βάση σκιάς είναι απαραίτητη.
β. Στα φρύδια έβαλα απλά μία μάσκαρα φρυδιών. Τα φρύδια μου θέλουν βγάλσιμο και θα πάω αύριο (Παρασκευή σήμερα, εσείς το διαβάζετε Σάββατο. οπότε συγχωράτε με)
γ. Άπλωσα με ένα πινέλο την αγαπημένη μου μονή σκιά, αυτό το βήμα μπορείς να το κάνεις και με τα δάκτυλα για να έχει καλύτερη απόδοση η σκιά. Η σκιά είναι από Mac η patina. Είναι ένα χρυσό με λαδί κάπως μέσα.
δ. Έβαλα στην κόγχη μου και λίγο στις κάτω βλεφαρίδες από Inglot ένα sculpting powder θα το δείτε και στα αγαπημένα Μαΐου γιατί το έχω λατρέψει και φαίνεται! Είναι μία καφέ γκρι απόχρωση.
ε. Έβαλα από Essence αυτό το μαλακό μολύβι για eyeliner που είναι στην απόχρωση #Teddy, που είναι ένα καφέ χρυσό κάπως.
στ. Την αγαπημένη μου μάσκαρα που είναι από την Essence η Lash Princess false lash effect. 

3. Μάγουλα



 Στα μάγουλα το τελευταίο διάστημα δε μου αρέσει να βάζω τίποτα. Ούτε να κάνω contouring, ούτε να βάζω ρουζ, ούτε μπρόνζερ. Αυτό που κάνω και δίνει ένα πολύ γλυκό αποτέλεσμα είναι να βάζω πρώτα αυτό το κρεμώδες highlighter από τα H&M που το είδατε στο haul μου και μετά από πάνω από Mac το Mineralize Skinfinish #Soft&gentle. Με τα δάκυλα απλώνω και τα δύο προϊόντα και μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα. Ιδανικά θέλω να πάρω από Benefit το What's up που ναι στικ highlighter. Επίσης, πρέπει να τονίσω ότι δεν πρέπει να το παρακάνουμε με το highlighter γιατί τώρα με τη ζέστη μπορείς να φανείς σαν ντισκόμπαλα. Παρόλα αυτά, σας προτείνω να το δοκιμάσετε. Στις φώτο αν και στέκομαι μπροστά από το παράθυρο δεν φαίνεται η λάμψη.

 4. Χείλη



 Με το μακιγιάζ που σαν έδειξα στα χείλη ταιριάζουν τα πάντα. Εγώ αγαπώ τα nudes όταν δεν είμαι μαυρισμένη. Προτίμησα λοιπόν για περίγραμμα το Whirl από τη Mac και για κραγιόν το  Golden Rose Velvet Matte Lipstick στο #31 !

5. Εργαλεία


 Χρησιμοποίησα το μεγάλο πινέλο για να βάλω πούδρα σε όλο το πρόσωπο. Είναι από την εταιρεία CALA και είναι με φυσική τρίχα ιδανικό για πουδρώδη προϊόντα. Το γαλάζιο πινέλο είναι από ebay. Το χρησιμοποίησα ελάχιστα γύρω από τη μύρη και στις γωνίες εσωτερικά των ματιών για να απλωθεί καλύτερα η CC cream. 
Το πινέλο της σκιάς είναι ένα πλακέ αλλά φουντωτό και το χρησιμοποίησα για τις σκιές μου από τα H&M και είναι πάρα πολύ καλό και βολικό πινέλο, ειδικά για την τιμή του
Και τέλος ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες. 




 Το τελικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σε φυσικό φωτισμό. Φαίνεται το highlighter στη μύτη και στη καρδιά των χειλιών. Στα μάγουλα όχι δυστυχώς. Πάντως να το δοκιμάσετε. Και μη δίνετε σημασία στα φρύδια μου :p



Swatches σε κραγιόν, μολύβι χειλιών και σκιά. Η σκιά είναι εκπληκτική για νυφικό μακιγιάζ και γενικά για απλά καθημερινά μακιγιάζ. Την έχω αγαπήσει. 

Μη ξεχάσετε να δείτε το ποστ της Κωνσταντίνας!! Να της αφήσετε σχόλιο ότι σας έστειλα εγώ!
Πώς σας φάνηκε; Εσάς ποια είναι η πρότασή σας για ανοιξιάτικο/καλοκαιρινό μακιγιάζ;;
Φιλιά πολλά,
Eλένη




23 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο κ φυσικό αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ όμορφο και ανάλαφρο αποτέλεσμα!!! λατρεύω να χρησιμοποιώ ελαφριά και λίγα προϊόντα το καλοκαίρι :) Κούκλα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη. Διακριτικό, ανάλαφρο, φυσικό αποτέλεσμα. Μου αρέσει και θα το υιοθετήσω. Επίσης πολύ ωραίο βραχιόλι φοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Loved reading this! Please check out my latest SS16 trend-inspired lookbook.

    Kisses xo | From Aliona With Love

    Instagram @alionawithlove

    Twitter @alionawithlove

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πω την αλήθεια διάβασα πολλά προϊόντα και δεν ήμουν σίγουρη για το αποτέλεσμα, τελικά όμως είναι διακριτικό και όμορφο, μπορείς να το έχεις όλη μέρα! Εγώ για χείλη χρησιμοποιώ Korres lip balm σε απαλό ροζ (το έχει ως pink) και το πιο έντονο του (purple-δεν είναι μωβ, είναι σαν απαλό κόκκινο) γιατί έχουν και SPF 15 και είναι πολύ ενυδατικά! Αξίζουν μια δοκιμή! Φιλιά πολλά 😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειναι πάρα πολλά τα προϊόντα :p Βλέπεις μακιγιάζ και με περισσότερα ;)
      φιλάκιααα <3

      Διαγραφή
  6. υπέροχο αποτέλεσμα!! ειδικά το κραγιόν το λατρεύω!!
    http://citygirltoday.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξαιρετικό, δεν έχω να πω κάτι άλλο! Απλό και σικάτο ταυτόχρονα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ όμορφο μακιγιάζ!! Ό,τι πρέπει για την εποχή αυτή! Φιλιά!

    http://marinas-thoughts.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα το δοκίμαζα σίγουρα μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για το painterly δεν υπάρχουν λόγια, είναι καταπληκτικό!! Θέλω πολύ να δοκιμάσω το sculpting powder από την Inglot, θα το πάρω με την πρώτη ευκαιρία! Το μακιγιάζ τέλειο! Φρέσκο και φυσικό!! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ όμορφη πρόταση κι εσύ κούκλα! Το κραγιονάκι έκλεψε την παράσταση. Τι ωραίο καθημερινό χρώμα! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή