Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

10 αγαπημένα προϊόντα κάτω από 5 ευρώ | Collab with La beaute d' Effie

Καλημέρα, κορίτσια μου! Τι κάνετε; Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί δήλωσα για πρακτική άσκηση με την επόπτρια-καθηγήτρια που επιθυμούσα και μένει μόνο να κλείσει το θέμα της πτυχιακής μου εργασίας!! Το σημερινό post είναι ένα ακόμα collab με την παιδική μου φίλη, την Έφη, από το La beaute (Θέλει και τόνο αλλά το πληκτρολόγιό μου δεν τον βάζει) d' Effie, δείτε το blog της εδώ !! Πρόκειται για τα 10 μας αγαπημένα προϊόντα κάτω από 5 ευρώ. Θα γράψει 5 η μία και 5 η άλλη... Ας αρχίσουμε γιατί πολύ το καθυστέρησα :) 




1. Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara. 
Είναι η αγαπημένη μου μάσκαρα. Είναι οικονομική και μου δίνει το αποτέλεσμα που θέλω. Κολλάει λίγο στη βλεφαρίδες αλλά έμενα δε με ενοχλεί. Δίνει μήκος και όγκο. Οι δικές μου βλεφαρίδες έχουν όγκο αλλά σε μήκος είναι κανονικές. Την έχω ήδη αγοράσει 3 φορές και θα συνεχίσω μέχρι να καταργηθεί... Κοστίζει γύρω στα 4 ευρώ αν δεν κάνω λάθος, πάντως 1000% δεν ξεπερνά τα 5Ε. (Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει με την αύξηση του ΦΠΑ.) 




2. Essence Longlasting Lipliner.
Συνεχίζω με την εταιρεία Essence καθώς είναι μία από τις αγαπημένες μου (αλλά όχι για προϊόντα βάσης και κραγιόν...) γιατί πρώτον, είναι οικονομική, δεύτερον, έχει ποικιλία τεράστια, τρίτον, δεν κάνει τεστ σε ζωάκια και τέταρτον μπορείς να την βρεις στα Hondos, που Hondos Center έχει παντού!! Το lipliner που σας δείχνω είναι το μηχανικό. Είναι λιγότερο βουτυρένιο από τα ξύλινα αλλά κρατάει πολύ ώρα. Μου αρέσει να το φοράω και μόνο του και με κραγιόν από πάνω. Το αγαπημένο μου είναι το 06 Lovely frapuccino, αλλά έχω και τις αποχρώσεις 07 Plum cake και 08 Girls Next door. Κοστίζουν λιγότερο από 2Ε.

3. Golden Rose Matte Lipstick crayon.
 Μου αρέσουν πολύ τα κραγιόν σε μορφή μολυβιού γιατί μπορείς να τα εφαρμόζεις πάρα πολύ εύκολα. Έχω την απόχρωση #11 που είναι ένα τριανταφυλλί χρώμα, που λατρεύω για όλες τις εποχές. Νομίζω είναι το αντίστοιχο #12 της Velvet Matte σειράς και θέλω να το πάρω και αυτό. Έχω δοκιμάσει και το νούμερο #14 αλλά μου τελείωσε. Με ξενερώνει που θέλει ξύσιμο γιατί λερώνεται η ξύστρα και βαριέμαι να την καθαρίζω... Κοστίζει 3,90Ε.


4. H&M highlighter.
Αυτό το προϊόν δεν ξέρω αν θα μπορέσετε να το βρείτε γιατί νομίζω δεν είναι στη μόνιμη σειρά των Η&Μ. Σας το έδειξα και στο haul, δες εδώ. Kοστίζει 4Ε και το βρήκα στα H&M του Athens Metro Mall στο ταμείο. Και το άρπαξα και πολύ καλά έκανα γιατί είναι κρεμώδες και δίνει πολύ φυσική λάμψη. Είναι ιδανικό και για κάτω από το μακιγιάζ. Να το απλώσεις δηλαδή στα σημεία που θα βάλεις Highlighter αλλά πριν την βάση σου, αλλά είναι και ωραίο να το βάλεις σαν βάση του πουδρένιου highlighter πάνω από το make-up σου. Άμα το βρεις, άρπαξέ το. 


5.Genera (Μάσκα Μαλλιών) Maschera Capelli Coconut oil hair pack.
Και αυτό το αγαπημένο μου είναι λίγο δυσεύρετο. Το βρήκα στα Micros στην Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη. Κόστιζε 2,90Ε και είναι μόλις 500ml. Περιέχει λάδι καρύδας και κάνει πάρα πολύ καλό στα μαλλιά μου. Τα ενυδατώνει και τα μαλακώνει. Είναι εξαιρετική και σίγουρα θέλω να πάρω και μία ακόμα να δοκιμάσω, γιατί έχει διάφορες. Δεν ξέρω πού αλλού μπορείτε να τη βρείτε. Ξέρω ότι φτιάχνεται στην Ιταλία και στην Κέρκυρα την βρίσκεις στα σούπερ μάρκετ Δήμητρα... Δείτε και στα Micros της περιοχής σας. 



Για εναλλακτικό αγαπημένο μου επειδή τα νούμερα 4 και 5 είναι δυσεύρετα είναι το βερνίκι νυχιών από την Sixteen 50'' fast dry το νούμερο 713, που είναι ένα ροζ απαλό. Κοστίζει 1,5 με 2Ε. δείτε εδώ.



Πες μου στα σχόλια αν έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα και ενα δικό σου προϊόν που στοιχίζει λιγότερο από 5Ε.
Βρες με στο instagram με το όνομα @elenikrl και κάνε like στη σελίδα μου στο facebook.
Υπομονή με την ζέστη! Μη ξεχνάς οτι τρέχει διαγωνισμός στο blog μου μέχρι 29/6 :D δες εδώ


Φιλιά πολλά, 
Ελένη 
 

16 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο post Ελένη μου!! Το Highlighter φαίνεται τέλειο. Σίγουρα θα το πάρω. Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ! οπωσδήποτε να το πάρεις!
      φιλάκια <3

      Διαγραφή
  2. Για τα προϊόντα χειλιών συμφωνώ κι εγώ!! Είμαι πολύ ευχαριστημένη!! Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει! Φιλιά κοπέλα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο ποστ! Με τα μολύβια της essence έχω μείνει κι εγώ πολύ ικανοποιημένη! Τη μασκαρα που προτείνεις θα την έχω στα υπόψη μου γιατί μέχρι στιγμής μόνο μία που έχω δοκιμάσει με έχει καλύψει απόλυτα! Καλή συνέχεια 😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εμένα μου αρέσει αυτή η μάσκαρα :D το πιστεύεις ότι αυτά τα μολύβια από golden rose δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα;; χμμμ. <3 <3 Thnx for collabing my friend <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να πάρεις ένα να δοκιμασεις! η απόχρωση 18 πιστεύω θα σου αρέσει πολύ <3

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίο post! για μένα τα ματ κραγιον της GR είναι αγαπημένα κάτω απο 5 ευρω. Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ ωραίο το highlighter και τόσο οικονομικό... Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχω δοκιμάσει αρκετά από τα προϊόντα που ανέφερες και συμφωνώ μαζί σου! Το highlighter ΠΡΕΠΕΙ να το βρω :p Φιλιά πολλάα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίο ποστ!! Τα μολύβια της essence μου φαίνεται πως πρέπει να τα δοκιμάσω! Την επόμενη φορά που θα περάσω από τα Hondos σίγουρα θα τους ρίξω μια ματιά!
    Highlighter έψαχνα πάρα πολύ καιρό ένα σε τέτοια μορφή που να είναι και οικονομικό οπότε θα το ψάξω σε όλα τα h&m της περιοχής και ελπίζω να το βρω!!
    xoxo,
    Ειρήνη~stardollfromgreece.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή