Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Empties #1

Γεια σας! Εύχομαι να είστε καλά και να περνάτε υπέροχα! Σήμερα θα δούμε ένα σχετικά απλό ποστ! Τα προϊόντα που τελείωσα τον καιρό που μας πέρασε... Κάθε 10 προϊόντα που μαζεύω θα κάνω ένα τέτοιο ποστ, για να μη μαζεύονται πολλά στο τέλος! Θα δούμε και προϊόντα που μου άρεσαν και προϊόντα που μου άρεσαν και θα ξανα αγοράσω πιθανόν αλλά και άλλα που με απογοήτευσαν! Θα βάζω και βαθμολογία στο κάθε προϊόν!! Πάμε να αρχίσουμε... 





1. Tommy G διπλό κονσίλερ. Το είδατε και στο πρώτο μου ποστ! Είναι ένα πολύ καλό κονσίλερ. Έχει και κάλυψη και φωτεινότητα! Από τη μία πλευρά έχει ενυδατική κρέμα για κάτω από τα μάτια και από την άλλην έχει το προϊόν. Μου άρεσε αρκετά και μου κράτησε και για 3 μήνες. Ίσως το ξανα αγοράσω κάποια στιγμή στο μέλλον θα δούμε. Κοστίζει σχεδόν 10 ευρώ αν θυμάμαι καλά. 8/10!

2. Apivita lip care with propolis. Είναι ένα σχετικά αγνό προϊόν με 98% φυσικά συστατικά! Δεν μου άρεσε. Δεν θεωρώ ότι έδινε τρελή ενυδάτωση στα χείλη μου. Έδινε και ένα χρώμα και με χλώμιαζε. Δεν μου άρεσε ούτε από άποψη ενυδάτωσης! Δεν θεωρώ ότι έκανε κάτι... Και το έχω δοκιμάσει με πολλούς τρόπους. Είτε με άφθονη ποσότητα το βράδυ σαν μάσκα, είτε πριν το κραγιόν, είτε μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Πολύ ωραίο ένα προϊόν να έχει τόσο φυσικά συστατικά αλλά... 4/10! 




3. Essence Multi action volume mascara. Δεν μου άρεσε καθόλου. Δεν έδινε τίποτα και την χρησιμοποιούσα μόνο συνδυαστικά με άλλες μάσκαρα για να μην πετάξω χωρίς να την έχω χρησιμοποιήσει... Μόνο διαχωρισμό μπορώ να πω ότι έδινε. Έχει πλαστικό βουρτσάκι με κοντά πολλά δοντάκια... Σίγουρα δεν θα την προτιμήσω πάλι! 2/10!

4. Sanex dermo extra control micro talc. Είναι ένα αποσμητικό που το βρήκα 1+1 στο σούπερ. Είναι roll on. Έκανε σχετικά καλή δουλειά! Παρόλα αυτά, δεν ξέρω αν θα το ξανά πάρω. Ψάχνω μήπως βρω κάποιο αποσμητικό πιο φυσικό. Έχετε δοκιμάσει αποσμητικό κρύσταλλο για να μου πείτε την εμπειρία σας; Πείτε μου στα σχόλια.  7/10!

5. Korres Mango candy shower gel. Τα αφρόλουτρα του Korres τα αγαπώ και τα αγοράζω πολύ συχνά! Αυτή η μυρωδιά δεν με ξετρέλανε! Ήταν αρκετά γλυκιά και φρουτώδης μυρωδιά! Η σύσταση είναι η ίδια! Κάνει αρκετά καλό αφρό, μυρίζει ωραία το μπάνιο σας, η μυρωδιά μένει και λίγο στο σώμα!! Και το γεγονός ότι έχουν τόσο φυσικά συστατικά με κάνουν να τα αγοράζω ξανά και ξανά! Ο βαθμός πάει για το άρωμά του και μόνο... 7/10!  

6. Papoutsanis Aromatics Musk βανίλια Μαδαγασκάρης. Είναι ένα ακόμα αφρόλουτρο που τελείωσα! Έχει πολύ ωραίο άρωμα αλλά κάπως χειμωνιάτικο θα έλεγα...Το πήρα από τα Micros στα 2,50 ευρώ. Το πιο πιθανό είναι να μη το ξανα αγοράσω! Όχι γιατί δεν έκανε καλά τη δουλειά του αλλά γιατί δεν με εντυπωσίασε. 5/10! 





7. Mr. Grand Τονωτική λοσιόν. Αυτό το προϊόν δεν έκανε τίποτα απολύτως. Δεν τόνωνε σε καμία περίπτωση την επιδερμίδα μου... Μπορώ να πω ότι την ξέραινε κιόλας! Και έχω μικτό λιπαρό δέρμα! Το μόνο καλό του είναι ότι κόστιζε λιγότερο από 3 ευρώ! Απαράδεκτο. 0/10! (χαχα είμαι σκληρή!! χαχαχα) 



8. Dove purely pampering nourishing lotion almond cream and hibiscus. Είναι σαν ένα body butter κάπως. Μυρίζει αρκετά ωραία και πήρε πολύ καιρό να μου τελειώσει! Μου αρέσει να το βάζω και στο σώμα αλλά και στις πατούσες μου με κάλτσες από πάνω και την επόμενη μέρα είναι τέρμα απαλές!! Έδινε πολύ καλή ενυδάτωση αλλά δεν μου άρεσε η μυρωδιά που άφηνε πάνω στο σώμα μου. Δεν ξέρω αν θα το ξανα αγοράσω! 5/10.  


9. Nip+Fab Exfoliate Glycolic Fix Overnight purifying gel. Έχω κάνει αναλυτικό review για αυτο το προϊόν. Διάβασέ το εδώ! Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα και έχεις μικτή λιπαρή επιδερμίδα δεν ξέρω τι κάνεις στη ζωή σου! Πρέπει αύριο να πας να το αγοράσεις!!! 9,5/10!

10. Johnson's Face Care Radiant Essentials Melt away. Είναι ένα καθαριστικό προσώπου σε μορφή κρέμας. Έκανε καλό ντεμακιγιάζ και καθάριζε ωραία το πρόσωπο. Eνυδατώνει μπορώ να πω κάπως παράλληλα. Με έτσουζε βέβαια ελάχιστα στα μάτια! Μυρίζει αρκετά όμορφα! Κοστίζει κάτω από 6 ευρώ, δες και εδώ για αναλυτικότερο review. Δεν νομίζω να το ξανα αγοράσω! 6,5/10.

Πείτε μου και εσείς αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα! Εσείς τι προϊόν τελειώσατε τελευταία και τι βαθμό του βάζετε; Πείτε μου στα σχόλια! 

Φιλιά πολλά,
Ελένη

16 σχόλια:

  1. Εμένα πάλι το lipbalp από Apivita μου άρεσε πάρα πολύ! Τελικά όντως δεν έχει να κάνει μόνο με το προϊόν αλλά και με το τι ψάχνουμε εμείς οι ίδιοι! Πολύ ωραίο το άρθρο σου! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και σε μία φίλη μου που το πήρε της έκανε κομματάκια σαν τα ήταν χαλασμένο! μπορεί να έχουν χαλασμένες παρτίδες τα φαρμακεία .. ποιος ξέρει;! φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Αποσμητικό κρύσταλλο δεν έχω δοκιμάσει αλλά ένα διάστημα που είχαν ακουστεί όλα αυτά για τα parabens είχα κάνει μια μικρή έρευνα για πιο φυσικές λύσεις... Μετά από πολλή ώρα μπροστά από το ράφι με τα αποσμητικά στο σούπερ μάρκετ κατέληξα στο sanex zero που υποτίθεται ότι είναι λίγο καλύτερο σε θέμα συστατικών σε σχέση με τα υπόλοιπα. Δεν είναι κάτι wow αλλά αν το βρεις σε προσφορά δοκίμασε το για χειμώνα όμως γιατί τώρα με τις ζέστες δύσκολα θα σε καλύψει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα το δοκιμάσω και αυτό που λες το χειμώνα! και αποσμητικό κρύσταλλο θα δοκιμάσω! λένε ότι όσοι δεν τρώνε πολλά ζωϊκά προϊόντα δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τον κρύσταλλο και καλύπτει τις ανάγκες τους.

      Διαγραφή
  3. Το καθαριστικό από Nip+Fab το είχα στο μάτι αλλά τελικά διάλεξα το καθαριστικό της Kiehl's, κάποια στιγμή θέλω να δοκιμάσω το serum και την μάσκα αυτής της σειράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θέλω να δοκιμάσω καθαριστικά και από τις δύο εταιρείες και γενικά περισσότερα προϊόντα τους! :)

      Διαγραφή
  4. To lip care από apivita εμένα μου άρεσε για την ενυδάτωση του, το αφρόλουτρο του Κορρέ το λάτρεψα για το άρωμα του και το αφρόλουτρο του Papoutsani μυρίζει υπέροχα. Aπλά χρειάζομαι πολύ προϊόν για να κάνει σαπουνάδα. Φιλιάααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω αρχισει να πιστεύω οτι μπορει να ληγουν τα προϊόντα στα φαρμακεια, ειδικα αυτα που ειναι και με τοσα φυσικα συστατικα και να τα πουλανε χαλασμενα :/ για το lip balm απο Apivita λεω!
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  5. Το lip balm με πρόπολη και μένα δεν με ενθουσίασε αλλά δεν με χάλασε κιόλας! Για μια ώρα ανάγκης μια χαρά είναι! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι και εγω το τελειωσα... αν ηταν εντελώς αθλιο δε θα το τελειωνα καν! Χαχα
      Φιλακια!

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραίο ποστ.! Το Lip balm από apivita ούτε και εμένα μου άρεσε..
    Φιλάκια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι που συμφωνεις! Ηταν το highlight προϊόν της αναρτησης! Ολες εχουν κατι να πουν για αυτο! Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  7. Έχω πολύ καιρό να δοκιμάσω αφρολουτρα κορρε. Μωρέ θα την κάνω την επίσκεψη σε κάποιο σταντ ή σε online φαρμακείο καλύτερα... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να κανεις! Τα βρίσκω εξαιρετικα! Λιγο ακριβα μεν αλλα αν μενεις μονη σου αξιζουν :) εχω κολλημα με τα αρωμαρα εγω!

      Διαγραφή