Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Monthly Favourites: June | Collab with Eva eats the apple

Γεια σας, το σημερινό ποστ είναι το αγαπημένο μου ποστ κάθε μήνα νομίζω! Σήμερα, δεν θα το κάνω μόνη μου αλλά μαζί με την Εύα από το  blog Eva eats the apple. Ο μήνας Ιούνιος για μένα ήταν ο μήνας των μυρωδιών και θα καταλάβετε παρακάτω γιατί! Πάμε να ξεκινήσουμε!







 Το πρώτο μου αγαπημένο για το μήνα Ιούνιο είναι η ενυδατική κρέμα από την Septona baby calm n' care moisturizing cream. Πρόκειται για μία ενυδατική κρέμα για τα μωράκια αλλά εγώ την λάτρεψα για το πρόσωπό μου. Είμαι σχεδόν 21 και έχω μικτό δέρμα οπότε δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω εκτός από μία κρέμα που θα ενυδατώνει το δέρμα μου. Την προτιμώ γιατί 
  • είναι οικονομική, κοστίζει κάτω από 5 ευρώ
  • είναι στα 150ml που σημαίνει ότι θα κρατήσει αρκετό καιρό
  • δίνει πάρα πολύ καλή ενυδάτωση και απαλό δέρμα το επόμενο πρωί
  • είναι travel friendly γιατί μπορείς να την πάρεις μαζί σου και για το σώμα και για το πρόσωπο
  • δεν έχει άρωμα πούδρας η συγκεκριμένη αλλά έχει πολύ ωραίο άρωμα.
Αν η επιδερμίδα σου δεν έχει ιδιαίτερες ανάγκες, σου προτείνω να δοκιμάσεις μία κρέμα για μωράκια. Θέλω να δοκιμάσω και εκείνη από την Fissan. Επίσης να σας πω ότι η συγκεκριμένη έχει και γλυκερίνη μέσα οπότε ίσως βολέψει τις ξηρές επιδερμίδες για primer.  


Το επόμενο αγαπημένο μου είναι μία body lotion από την εταιρεία Body Touch στην μυρωδιά Peach Vanilla. Μυρίζει εξαιρετικά. Μυρίζει κάτι αρρωστημένα γλυκό που με ξετρελαίνει! Κυριαρχεί η βανίλια! Αν την βρείτε στο σούπερ μάρκετ να την αρπάξετε αμέσως. Ενυδατώνει ωραία και το άρωμα μένει μπορώ να πω. Θα την ξαναπροτιμήσω σίγουρα. 



 
Το σαμπουάν που με έχει ξετρελάνει εδώ και 3 μήνες είναι από την εταιρεία Aussie Miracle Moist Shampoo. Είναι για ξηρά μαλλιά! Εγώ έχω κανονικά προς λιπαρά αλλά οι άκρες μου είναι ελάχιστα ξηρές γιατί είχα κάνει την τεχνική όμπρε. Έχει λάδι από μακαντέμια μέσα και μυρίζει εξαιρετικά. Μυρίζει τσιχλόφουσκα! Αυτή η μυρωδιά μένει στα μαλλιά μου και ξετρελαίνει τους άλλους. Εγώ προσωπικά το μυρίζω μόνο στο ντουζ αλλά ολοι μου λένε ότι μυρίζει. Αν έχεις πολύ λιπαρά μαλλιά δεν θα στο πρότεινα. Πάντως, εγώ θα το χρησιμοποιήσω για το υπολοιπο του καλοκαιριού γιατί με τον ήλιο τα μαλλιά θέλουν ενυδάτωση! Είναι κάπως ακριβό στο σούπερ μάρκετ, αλλά αναζητήστε το σε ηλεκτρονικά φαρμακεία, ορισμένα το έχουν το έχω δει, ή περιμένετε προσφορά ή αν είστε στη Βόρεια Ελλάδα, επισκεφτείτε τα Micros το έχουν 4 ευρώ και κάτι.

Το κραγιόν του μήνα είναι το Flat out Fabulous! Από τη Mac. Θα το δείτε και σε μελλοντικό ποστ που έχω ήδη προγραμματίσει με τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά κραγιόν. Είναι το κραγιόν που όλοι θα μου κάνουν κομπλιμέντο όταν θα το φοράω και θα μου πουν πόσο μου ταιριάζει! Και έτσι πιστεύω και εγώ! Να πάτε γρήγορα στη Mac να το δοκιμάσετε και άμα δε φύγετε με αυτό εμένα να μη με λένε Ελένη! 



Το καλοκαίρι χωρίς λάμψεις στις βραδυνές εξόδους δεν γίνεται! Το αγαπημένο μου highlighter είναι πάλι από τη Mac το Soft and Gentle. Είναι κάπως rose gold. Είναι πάρα πολύ όμορφο και θα έχετε ιδανικό αποτέλεσμα αν βρέξετε και το πινέλο σας ή βάλετε κάποιο mist έπειτα. Το αγαπώ! Μου αρέσει να το βάζω και στο κινητό βλέφαρο ορισμένες φορές για λαμψη! Αγαπάω τα highlighter και έχω δει 2-3 που θέλω να αποκτήσω! 

Αποτυχία του μήνα: Δεν συνηθίζω να δείχνω αποτυχίες. Ειδικά αυτό το το προϊόν μου αρέσει πολυ! Απλά μία μέρα χωρίς να μου έχει πέσει κάτω ή χωρίς να έχω μετακινήσει το νεσεσέρ μου.. το άνοιξα και ηταν σπασμένο. Για την ακρίβεια επειδή είναι κάπως σαν μωσαϊκό τα 3 κάτω μπρονζέ κομμάτια είχαν ξεκολλήσει και απλά τα έβαλα πίσω. Δείτε στη φώτο. Δεν ξέρω γιατί ξεκόλλησαν. Ίσως λόγω ζέστης αλλά ζω λίγο επικίνδυνα γιατί θα το πάρω μαζί μου στις διακοπές. Ήθελα να το αναφέρω για να μου πείτε αν σας έχει τύχει και εσάς.


Μη ξεχάσετε να δείτε το ποστ της Εύας, εδώ.
Εσείς τι ξεχωρίσατε το μήνα Ιούνιο;;

 
Φιλιά πολλά,
Ελένη 

18 σχόλια:

  1. Τέλειο ποστ! Δεν είχα σκεφτεί να δοκιμάσω κρέμα για μωράκια αλλά τώρα μου έβαλες ιδέες<3
    Φιλάκια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να δοκιμάσεις αν δεν έχει πολλές ανάγκες το δέρμα σου ;) Ειδικά για το βράδυ ;)
      φιλάκια <3

      Διαγραφή
  2. τι εδνιαφέροντα προϊόντα!!! δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά αλλά το αφρόλουτρο και η κρεμούλα από septona μου κέντρισαν το ενδιαφέρον!! ^^ αυτό το κραγιόν απο Mac θα με κάνεις να το αγοράσω στο τέλος τέλος. :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κρέμα για το σώμα ειναι αυτή από την Body Touch θα στη φέρω να τη δοκιμάσεις <3 :) βγαίνει και αφρόλουτρο αλλά ειχε τελειώσει όταν πήγα στο Μασούτη! χαχαχα
      να το δοκιμάσεις πρώτα γιατί φουξίζει και δε σου αρέσουν τοσο τα φούξια εσένα :P <3

      Διαγραφή
  3. Λατρεύω τη μυρωδιά των προιόντων Aussie! Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη σαμπουάν απο Aussie αλλά θα δοκιμάσω όπωσδήποτε!

    Γιώτα
    Pinkdaisyloves.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρεπει! θα σου κάτσουν πολύ καλα τώρα με τον ήλιο :) <3

      Διαγραφή
  4. Πολύ πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές! Η κρέμα σώματος μας έβαλε σε πειρασμό. Πρέπει να μυρίζει τέλεια! Τώρα για το Flat out Fabulous τι να πει κανείς! Είναι από τα λίγα κραγιόν που φοριούνται άνετα όλες τις εποχές και πάντα τραβάει τα βλέμματα. Καλό μήνα! xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μυριζει! να κοιτάξετε και το greek summer που μυριζει πεπόνι και καρπούζι!!! <3
      καλό μηνα ;)

      Διαγραφή
  5. Έχω κι εγώ το bronze του Κορρέ, αλλά δεν έχει πάθε τίποτα, ευτυχώς. Επίσης, πολλές κοπέλες έκαναν παράπονα για το Mary Lou manizer ότι τους έσπαγε ξαφνικά, επίσης το δικό μου δεν έπαθε τίποτα. Ίσως φταίει το μέρος που τα έχεις ή με ποια φορά είναι... Παρόλα' αυτά εμένα μου αρέσει το bronze. Το flat out fabulous ενώ έχει υπέροχο χρώμα, νομίζω ότι ξεραίνει πάρα πολύ τα χείλη μου. Το έχω φορέσει δύο φορές και μετά το άφησα στην άκρη.... Καλό μήνα κορίτσι!! Φιλιάαααα <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμενα κανένα retro matte απο αυτά που έχω (και νομίζω τα έχω ολα εκτος απο 1) δεν μου ξηραίνει τοσο πολύ τα χειλη! δεν ξερω :/
      καλο μηνα <3 :)

      Διαγραφή
  6. Χρησιμοποιώ και εγώ προϊόντα για μωράκια κυρίως αφρόλουτρα και σαπουνακια! Τα aussie τα λατρεύω! Τώρα έχω αυτό που κάνει τα μαλλιά λαμπερά και πραγματικά δουλεύει! Έχω δοκιμάσει και αυτό που μας εδειξες και θα συμφωνήσω ότι έχει τέλειο άρωμα! Θέλω να δοκιμάσω το soft and gentle! Φιλιά Ελένη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλω τη κρέμα απο Septona ΤΩΡΑ! ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να την πάρεις ;) ειναι και οικονομική! ;) τι ειχες τι έχασες χιχι <3 :)

      Διαγραφή
  8. Η κρέμα σώματος μυρίζει όντως φανταστικά!! Από την Aussie χρησιμοποιώ το miracle beach waves και εκτός από καλή δουλειά μυρίζει υπέροχα και γι αυτό θέλω να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα της εταιρίας! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα το δοκιμάσω και αυτό για τα κυματιστά μαλλία :) <3

      Διαγραφή
  9. Πολύ ωραία όλα τα προϊόντα! Αυτό της mac θα το έχω στο νου μου στην επόμενη εξόρμηση 😜 φαίνεται καταπληκτικό! Καλή συνέχεια!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το τσεκαρεις! Θα σου ταιριαζει πολύ! Φιλακια! :)

      Διαγραφή