Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Vacation Make-up bag: Make-up

Γεια σας! Αυτό το ποστ το έχω προγραμματίσει εδώ και μέρες!! Πρόκειται για το νεσεσέρ με τα προϊόντα που θα πάρω μαζί μου όταν φύγω για διακοπές από τη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζω! Πρόκειται για προϊόντα σώματος, μαλλιών και καλλυντικών! Θα ακολουθήσει και δεύτερο μέρος σύντομα, καθώς σήμερα θα σας δείξω μόνο τα προϊόντα μακιγιάζ. Είναι κυρίως προϊόντα που θέλω να τελειώσω ώστε όταν επιστρέψω η βαλίτσα μου να είναι ελαφρύτερη! :p Πάμε να αρχίσουμε :) 



Προϊόντα βάσης: 


Αντηλιακό προσώπου αυτό από την Avene που μου αρέσει πολύ γιατί έχει και αντλία και ματ τελείωμα. Είναι άσπρο αλλά αυτό δε με ενοχλεί γιατί μετά από λίγη ώρα εξαφανίζεται. Δεν το έχω τεστάρει ακόμα -τώρα που γράφω το ποστ- στη θάλασσα για να δω αν τσούζει στα μάτια κτλ. 
Lip balm θα πάρω αυτά τα δύο γιατί θέλω να τα τελειώσω! Αυτό από La Roche Posay να το δοκιμάσετε σίγουρα κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. 
Για προϊόντα κάλυψης θα πάω την BB από την Vichy που σας έχω κάνει και αναλυτικό review για να την τελειώσω αλλά και αυτό το προϊόν από την Caudalie που είναι ενυδατική με χρώμα και το έχω στη σκούρα απόχρωση. Αυτό μου αρέσει να το χρησιμοποιώ όταν έχω μαυρίσει αλλά και να το αναμειγνύω μέσα σε άλλα προϊόντα για να δίνει πιο σκούρο χρώμα. Είναι πολύ καλό. 
 Και από πούδρα την αγαπημένη μου studio fix από την MAC.

H κρέμα με χρώμα από την Caudalie
Προϊόντα για τα μάγουλα:
 

Για κοψίματα θα πάρω την πούδρα από την Inglot που σας την έχω ξαναδείξει. 
Το bronzer από την εταιρεία Korres -δείτε στα αγαπημένα του μήνα Ιουνίου τι συνέβη με αυτό το προϊόν...
Και το ρουζ από την MAC στην απόχρωση Sunbasque που είναι το ιδανικό για τις μελαχρινές! Να το δοκιμάσετε σίγουρα ;)
 



Για highlighter λέω να πάρω αυτό από τα H&M, ναι και αυτό σας το έχω ξαναδείξει, επειδή είναι σε κρεμώδη μορφή μήπως μου στεγνώσει τώρα που είναι καλοκαίρι! Να το χρησιμοποιήσω δηλαδή όσο πιο πολύ μπορώ γιατί μου αρέσει αρκετά! ;)

Προϊόντα ματιών-φρυδιών: 




Για προϊόντα φρυδιών θα πάρω αυτή τη μάσκαρα από την Essence που μου τελειώνει! Και το μολύβι φρυδιών από την Seventeen στο #06.
Βάση σκιάς το πολυαγαπημένο μου paintpot από MAC στην απόχρωση painterly και την σκιά από την ίδια εταιρεία την Patina που την αγαπώ! 
Για eyeliner θα πάρω αυτά τα δύο. Αυτό από την Maybelline που το είδατε και στο πρώτο μου ποστ μου τελειώνει οπότε θα πάρω κι εκείνο από Catrice για σιγουριά! Και τα δύο μου αρέσουν αρκετά.
Και από μάσκαρα αυτή του Korres που δεν με έχει ξετρελάνει αλλά θα την χρησιμοποιήσω ώστε να τελειώσει.  


Προϊόντα χειλιών:


Θα πάρω το διπλό μολύβι από την εταιρεία Tommy G #04. Από Golden rose το matte velvet crayon #12. Από NYX το soft matte lip cream στην απόχρωση Marocco που το πήρα προχτές και είναι σούπερ! Ειδικά με μαυρισμένο δέρμα θα είναι τεεεεεεεεεεεεεεέλειο!! Μετά από την εταιρεία Radiant την απόχρωση #19 που είναι τέλειο κραγιόν! Βασικά η απόχρωση αυτή είναι αγαπημένη μου...
Και από την MAC το Impassioned, Relentlessly Red και το Flat out Fabulous. Θα ανεβεί και αναλυτικό ποστ για αυτά.

Radiant-GR-NYX-Relentlessly Red-Impassioned- Flat out Fabulous
Μείνετε συντονισμένες γιατί θα ακολουθήσει και το μέρος με τα προϊόντα περιποίησης! Δεν πήρα πολλά καλλυντικά και όπως προ είπα είναι κυρίως προϊόντα που θέλω να τελειώσω για να μην τα επιστρέφω πάλι στη Θεσσαλονίκη. Κάθε χρόνο το παρακάνω με τα προϊόντα χειλιών αλλά εντάξει δεν πειράζει :p 

Πείτε μου και εσείς ένα προϊόν που δεν αποχωρίζεστε το καλοκαίρι (μακιγιάζ εννοώ ε)
Φιλιά πολλά,
Ελένη

10 σχόλια:

  1. Προϊόν που δεν αποχωρίζομαι χειμώνα καλοκαίρι είναι η μάσκαρα :-)
    Λάτρεψα το κραγιόν από radiant πανέμορφη απόχρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελεια! Ειναι εξαιρετικη! Έχει γινει αγαπημένη μου! Δεν μπορω απολυτα να περιγραψω το χρωμα αλλα ειναι για ολο το χρονο ιδανικό!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο το νεσεσέρ σου και τα προϊόντα που επέλεξες να πάρεις μαζί! Εννοείται πως θα περιμένω με ανυπομονησία και το παρτ με τα προϊόντα περιποίησης!
    Τα 3 προϊόντα που δεν αποχωρίζομαι το καλοκαίρι είναι αντηλιακό, μάσκαρα και κραγιόν ή lip balm!
    Φιλάκια πολλά,
    Ειρήνη
    {stardollfromgreece.blogspot.com}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ανεβει τη Δευτερα αν θυμαμαο καλα! Εχε το νου σου! <3
      ΠΑΝΤΩΣ απο αυτά που πηρα ούτε ρα μισα δεν εχω χρησιμοποιησει ακομα! Χαχαχα

      Διαγραφή
  3. τι σύμπτωση? το Marocco είναι και στο δικό μου νεσεσέρ!!! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν φεύγω ποτέ χωρίς βαση για το πρόσωπο.Έχω επίσης αυτο της vishy και μου αρέσει πολυ. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eχω κανει αναλυτικπ review αν θες να το τσεκάρεις! Το βρισκω αρκετα καλο και εγω! Αλλα δεν νμζω να το αγοράσω γιατί θέλω να δοκιμάσω και άλλα :)

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραίες επιλογές!! Καλά να περάσεις στις διακοπές σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή