Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

My First BeautyBox- Cherry Box Autumn Box

Γεια σας, ομορφιές μου! Ανεβάζω καπάκι ανάρτηση γιατί μόλις εχτές παρέλαβα το CherryBox Autumn Box και ειμαι ενθουσιασμένη! Δεν έχω δοκιμάσει κανένα προϊόν, πάρα μόνο το κραγιόν, αλλά δείτε μέχρι το τέλος τις εντυπώσεις μου... Είναι το πρώτο συνδρομητικό κουτί που αγοράζω και μάλλον όχι το τελευταίο! Πάμε να δούμε τι περιείχε μέσα...  




Αρχικά, να σας πω ότι κόστισε 20 ευρώ, χωρίς μεταφορικά και εγώ πλήρωσα με αντικαταβολή και επιβαρύνθηκα 3 ευρώ. Θέλω να σας ξαναπω ότι δεν έχω δοκιμάσει κανένα προϊόν, μόνο το κραγιόν, που το έβαλα στο χέρι μου. Απλά σας παρουσιάζω τα προϊόντα, για να ξέρετε τι περιέχει μήπως θελήσετε και εσείς να το πάρετε. Το πρώτο προϊόν... 

Messinian Spa- Beauty oil 3 σε 1
Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Μυρίζει αρκετά ωραία. Ανυπομονώ να το δοκιμάσω! Κάτι μου λέει ότι  θα με βολέψει περισσότερο για τα μαλλιά, αλλά θα το δοκιμάσω και στο σώμα. Είναι στα 150ml και κοστίζει 9 ευρώ.
 

O.LIVE- Nourishing Shampoo Pomegranate & Energizing Conditioner Mandarin, Lime, Basil
Πρόκεται για travel sizes από την εταιρεία O.LIVE που δεν την έχω ξανά ακούσει. Μυρίζουν και αυτά πολύ όμορφα. Δεν νομίζω να τα δοκιμάσω τώρα γιατί προτιμώ να τα κρατήσω για κάποιο ταξιδάκι... Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ξανά σαμπουάν με λάδι ελιάς και αυτό με εξιτάρει λίγο! Και να σας πω ότι η εταιρεία είναι και ελληνική. 250ml/10,30ευρώ & 250ml/7,40 ευρω (αντίστοιχα)

 Αυτό το προϊόν είναι αυτό που θέλω να δοκιμάσω πιο πολύ από όλα!!! 

Body Boom - Scrub σώματος

Μου έτυχε αυτό με την καρύδα! Αυτά τα απολεπιστικά σώματος που είναι με καφέ κάνουν θραύση στο διαδίκτυο! Είναι το νέο trend. Προσωπικά, αγαπώ τα σκραμπ και το καλοκαίρι αλλά και το φθινόπωρο γιατί φεύγει πιο ομοιόμορφα το μαύρισμα... Το συγκεκριμένο κάνει καλό και σε κυτταρίτιδα και ραγάδες. Πρέπει να το αφήσεις και 5-10 λεπτάκια στο δέρμα σου για να δράσει. Δηλώνω πολύ ανυπόμονη για να το δοκιμάσω! Βγαίνει και σε αρώματα φράουλα, καρύδα, original (λογικά μυρίζει καφές...) και γκρέιπφρουτ! 200gr/16,90 ευρώ. (στο κουτί έχει τα 50gr)


MISS COP- Βερνίκι Νυχιών
Είναι full size προϊόν στα 12 ml (5ευρώ). Η απόχρωση που μου έτυχε είναι η #Fresh Blue. Δεν με τρέλανε η απόχρωση που μου έτυχε παρόλα αυτά, ίσως να το χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή στο μέλλον. Η εταιρεία είναι γαλλική.
 

BELLAPIERRE Cosmetics- Mini Kabuki Brush
Είναι ένα πινέλο. Ιδανικό για την τσάντα! Πολύ μαλακό σαν πρώτη επαφή και εύχομαι να μην μαδάει... Θα δούμε όταν το δοκιμάσω! Είναι συνθετικό και είναι ιδανικό για πολλές χρήσεις! Ήταν το πιο ακριβό προϊόν του κουτιού. Κόστιζε 20ευρώ. (Και δεν είναι καθόλου μίνι, έχω ένα παρόμοιο από H&M και είναι πολύ μικρότερο)




BEAUTY LOOP- Ενυδατικό ματ κραγιόν
Μου άρεσε πάρα πολύ η απόχρωση που μου έτυχε! Είναι θεωρώ satin σαν υφή! Η απόχρωση είναι η #Twist και ανυπομονώ να το φορέσω και πάνω στα χείλη μου! Κοστίζει 11,90 ευρώ. Η εταιρεία είναι ελληνική. Έχει έλαιο αργκάν μέσα και μικροσφαιρίδια υαλουρονικού που ενυδατώνουν και γεμίζουν τα χείλη. Από την υφή του κατάλαβα ότι θα μου αρέσει πολύ. Και ένα *κλαπ κλαπ* για τη συσκευασία παρακαλώ! 


Σε γενικές γραμμές, το κουτί με άφησε πολύ ευχαριστημένη. Αρχικά, μου αρέσει η τιμή του! Είναι ένα από τα πιο οικονομικά που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Μου αρέσει η φιλοσοφία του εποχιακού κουτιού και σίγουρα θέλω να πάρω και το χειμωνιάτικο όταν βγει! Μου αρέσει ότι μου δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσω πολλές εταιρείες, και στην πλειοψηφία τους είναι ελληνικές (!). Επίσης, δοκιμάζεις 7 διαφορετικά προϊόντα, που οκ, προφανώς δεν τα είχες ανάγκη και σίγουρα ζεις χωρίς ένα ακόμα κραγιόν και ένα λαδάκι σώματος-προσώπου-μαλλιών αλλά οκ, δίνεις 20 ευρώ και παίρνεις 7 προϊόντα που σίγουρα όλο και κάποιο θα σου αρέσει και θα σου χρησιμεύσει... Το προίόν που μου άρσε λιγότερο είναι το βερνίκι νυχιών και αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι το απολεπιστικό! Σίγουρα θα τα δοκιμάσω και θα σας δώσω feedback!

Εσείς το πήρατε;
Φιλιά πολλά,
Ελένη

14 σχόλια:

  1. Πολυ ωραιο το κουτακι, καλοφορετα ολα! Το ελαβα και εγω και μου αρεσε πολυ. Καλημεραααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι σιγουρα ενα πολύ ομορφο κουτι με εξαιρετικά προιοντα. Το body scrub θα ηθελα και εγω να το δοκιμάσω καθως και το κραγιον, τελεια αποχρωση για το φθινόπωρο.

    Γιωτα
    PinkDaisyLoves

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνεται υπέροχο!! Σκεφτόμουν και εγώ αυτόν τον μήνα να πάρω κάποιο συνδρομητικό κουτί αλλά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω... Είναι όλα υπέροχα νομίζω με τον δικό τους τρόπο... Πολύ ωραίο ποστ, με βοήθησες πολύ δείχνοντας τα προϊόντα αναλυτικά!!!

    cosmetologylover.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραιο κουτάκι! να το χαρείς!!!! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία προϊόντα! Καλοφόρετα 😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλό κουτί! Χαίρομαι που έμεινες ευχαριστημένη, η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το αγάπησα. Πιστεύω πως ανέκαθεν το Cherrybox ήταν καλό συνδρομητικό κουτί, αλλά από τότε που έγινε εποχιακό έγινε το αγαπημένο μου! Φιλάκια πολλά και καλοφόρετα όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μου αρεσαν ολα οσα εχω δοκιμάσιε ως τωρα πολυ! το σκραμπ μενει μόνο :)

      Διαγραφή