Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Review: Caudalie Beauty Elixir




Κοριτσάκια μου, τι κάνετε;; Είχα καιρό να κάνω review στο blog μου και είπα να κάνω επειδή το προϊόν που θα σας παρουσιάσω με έχει κυριολεκτικά ενθουσιάσει! Το έχω ήδη αγοράσει 2 φορές και το χρησιμοποιώ σχεδόν 3 μήνες οπότε μπορώ να σας παρουσιάσω μία τεκμηριωμένη άποψη! Πάμε να αρχίσουμε! :)



 

  Πρόκειται για ένα προϊόν από την εταιρεία Caudalie. Είναι ένα σπρέι αναζωογόνησης που υπόσχεται λείανση και λάμψη. Βγαίνει σε δύο μεγέθη στα 30ml και 100ml και η τιμή του είναι 12 και 33 ευρώ, αντίστοιχα και χωρίς έκπτωση. Ουσιαστικά, είναι ένα νεράκι σε σπρέι το οποίο όμως περιέχει μέσα και έλαια για αυτό θέλει πολύ καλό κούνημα πριν την χρήση. Τα pros&cons: 

(+) Προσφέρει μία λάμψη στην επιδερμίδα, χωρίς να την κάνει να φαίνεται λιπαρή.
(+) Συσφίγγει τους πόρους και κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο λείο.
(+) Στο δικό μου πρόσωπο που έχει σημάδια κόκκινα από σπυράκια παρατήρησα ότι τα εξαφανίζει. Τα μειώνει. Λειαίνει το δέρμα και τις ατέλειες.
(+) Ιδανικό για πριν το μακιγιάζ καθώς απορροφάται γρήγορα.
(+) Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πριν την ενυδαιτική κρέμα, όπως το σέρουμ, και αντί ενυδατικής κάνει εξίσου καταπλητική δουλειά. 
(+) Μου αρέσει επίσης να το χρησιμοποιώ και σαν setting spray μετά το μακιγιάζ! Δεν κάνει το μακιγιάζ να τρέχει, αν χρησιμοποιείται πουδρένιο highlighter το κάνει να φαίνεται ακόμα πιο έντονο (!!!) ΚΑΙ κάνει και την πούδρα σας να φαίνεται λιγότερο έντονη!



(+) Πάνω στη συσκευασία αναγράφεται ότι δεν έχει δοκιμαστεί σε ζωάκια.
(+) Δεν έχει parabens και συντηρητικά.
(+/-) Η μυρωδιά του είναι 100% φυσική. Μυρίζει κάπως σαν βότανα και σίγουρα δεν αρέσει σε όλες. Προσωπικά μετά από τόση χρήση την έχω συνηθίσει και δεν με ενοχλεί καθόλου.
(+) Λόγω της έντονης μυρωδιάς του, κάνει πολλές φορές καλό και στον πονοκέφαλο.
(-) Το μοναδικό αρνητικό που του βρίσκω είναι η τιμή του.  Τα 100ml με έκπτωση βγαίνουν γύρω στα 24 ευρώ που τα θεωρώ πολλά για ένα spray που το χρησιμοποιώ αρκετά μέσα σε μία ημέρα.

Η βαθμολογία που του βάζω είναι 9,5/10. Αυτό το προϊόν θεωρώ ότι ήταν η μεγαλύτερη ανακάλυψη που έκανα μέσα στο καλοκαίρι. Μου αρέσει πολύ να χρησιμοποιώ πριν και μετά το μακιγιάζ. Θα το ξανά αγοράσω και τρίτη φορά και μάλλον στο full size απλά θα κάνω λίγη αποταμίευση γιατί όντως η τιμή είναι λίγο υψηλή... Είναι ένα πολυτελές προϊόν όμως που αξίζει να το δοκιμάσετε. Αν το έχει μία φίλη σας, κλέψτε το! :p Δοκιμάστε το έστω και μία φορά. Να θυμάστε ότι θέλει κούνημα πριν τη χρήση για να ανακατευτούν τα έλαια.  

Το αγοράζω από αυτό το ηλεκτρονικό φαρμακείο, που είναι στη γειτονιά μου στην Αθήνα. εδώ .. Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Θέλω πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας και αν έχετε κάποιο αντίστοιχο προϊόν να μου προτείνετε.
Φιλιά πολλά, 
Ελένη 

4 σχόλια:

  1. Ηθελα κ εγω να το αγορασω αλλα με σταματησε η τιμη!!! Ωραιο #review!!!! Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό ποστ! Ωραίο προϊόν φαίνεται, κι αν κάνει όσα υπόσχεται ίσως παραβλέψεις την τιμούλα 😜 Πάντως, επειδή βλέπω πως ενδιαφέρεσαι για animal testing υπάρχουν προϊόντα με ειδικό σήμα (http://www.leapingbunny.org/content/leaping-bunny-logo
    ). Που στο εγγυάται 100%. Καλή συνέχεια 😘 φιλιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεινε συντονισμένη στο blog γιατι πιστευω ότι τα επόμενα ποστ θα σε ενθουσιάσουν και δεν σου λέω για ποιο λόγο το λέω! έτσι να εχεις περιέργεια <3 :)

      Διαγραφή