Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

SUMMER FAVOURITES





Γεια σας, κορίτσια μου! Ελπίζω να είχατε ένα τέλειο καλοκαίρι, να ξεκουραστήκατε και να γεμίσατε τις μπαταρίες σας! Όπως θα είδατε στο instagram αν με ακολουθείτε εγώ επισκέφτηκα τη Σκόπελο φέτος και ήταν ένα νησί που με εντυπωσίασε αρκετά γιατί συνδυάζει και θάλασσα (προφανώς αφού είναι νησί) αλλά και πολύ πολύ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ πράσινο! Αξίζει να το επισκεφτείτε σίγουρα! Σήμερα, θα σας δείξω μερικά προϊόντα που αγάπησα αυτό το καλοκαίρι μιας και δεν είχα κάνει αγαπημένα Ιουλίου και Αυγούστου. Πάμε να ξεκινήσουμε! 





Το πρώτο προϊόν που αγάπησα φέτος το καλοκαίρι είναι αυτή η Pore purifying clay mask της Vichy. Πρόκειται για μία μάσκα αργίλου που περιέχει δύο διαφορετικά είδη αργίλου και το ιαματικό νεράκι της Vichy. Είναι χωρίς παραβέννες. Αυτό που μου άρεσε αρκετά είναι ότι είναι σαν κρέμα και δεν στεγνώνει πάνω στο δέρμα. Γενικά, οι μάσκες αργίλου δεν πρέπει να στεγνώνουν πάνω στο δέρμα, πρέπει να παραμένουν ενυδατωμένες ώστε να βγουν όλα τα καλά στοιχεία τους πάνω στο δέρμα μας και αυτή η μάσκα κάνει ακριβώς αυτό. Και ούτε τραβάει το δέρμα μετά την αφαίρεσή της. Με έχει ικανονοποιήσει πλήρως! Νιώθω καθαρό και απαλό το δέρμα μου! Έχω αγοράσει αυτά τα διπλά φακελάκια 3 φορές και σίγουρα την επόμενη φορά θα προτιμήσω το μεγάλο μέγεθος, που είναι στα 75ml! Ένα θα πω ακόμα... ΠΡΕΠΕΙ να τη δοκιμάσετε!!  
Ξεχώρισα επίσης, και το Liquid facial soap oily skin formula (combination oily to oily) της Clinique. Ήταν σε κάποιο περιοδικό το περσινό καλοκαίρι και αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω τώρα. Καταρχάς, αυτό το δειγματάκι μου κράτησε περίπου 2 μήνες με καθημερινή χρήση μόνο το βράδυ και είναι 30 ml! Μου άρεσε πολύ γιατί ήταν πολύ απαλό το δέρμα μετά τη χρήση του, είχε αφαιρέσει την περιττή λιπαρότητα αλλά δεν το αφυδάτωνε. Δεν ένιωθα δηλαδή αυτό το ανυπόφορο τράβηγμα που μερικά τζελ καθαρισμού σου αφήνουν. Μου άρεσε πολύ και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το ξανά αγοράσω σε full size, βγαίνει γύρω στα 17 ευρώ με έκπτωση. Θεωρώ ότι αξίζει τα χρήματα του... Μπορώ να σας πω ότι όσο καιρό το χρησιμοποιούσα να είχα βγάλει μόνο 2-3 σπυράκια. Βέβαια μπορεί να είχε συμβάλει και το επόμενο προϊόν σε αυτό... 



 Αυτό το προϊόν είναι ένα θαύμα! Θα σας ετοιμάσω αναλυτικό review! Το έχω ήδη αγοράσει 2 φορές. Μου αρέσει αν το χρησιμοποιώ πριν το μακιγιάζ, πριν την ενυδατική μου κρέμα και μετά το μακιγιάζ. Δεν σας είπαν καν πώς λέγεται... Πρόκειται για το Beauty Elixir από την Caudalie.  Είναι για λείανση και λάμψη! Περισσότερα στο review


 Αυτά τα δύο αγαπημένα μου αφορούν την περιποίηση του σώματος. Αρχικά, ένα προϊόν που είναι απαραίτητο για όλο το χρόνο αλλά ΚΥΡΙΩΣ το καλοκαίρι που μπαίνουμε σε πισίνες, θάλασσες, φοράμε μαγιό πολλές ώρες είναι ένα καθαριστικό της ευαίσθητης περιοχής. Αυτό που ξεχώρισα εγώ είναι της Lactacyd το Καθαριστικό ευαισθητης περιοχής με αντιβακτηριακά. Θεωρώ ότι έκανα καλή δουλεία και γενικά, η Lactacyd έχει τεράστια ποικιλία που σίγουρα θα βρείτε κάτι να σας ταιριάξει. 
Το επόμενο προϊόν είναι από την εταιρεία Korres το Body scrub με άνθη ελιάς. Προσωπικά το βρήκα εξαιρετικό απολεπιστικό σώματος. Είναι σαν κρέμα με χοντρούς κόκκους κυριώς αλλά εχει και λίγο πιο μικρούς μέσα από κουκούτσι ελιάς. Θα το προτιμήσω σίγουρα ξανά επειδή δεν δοκιμάζεται σε ζωάκια και επειδή έχει πολύ φυσικά συστατικά μέσα. Ένα απολεπιστικό σώματος είναι απαραίτητο για το καλοκαίρι γιατί αφαιρεί προϊόντα, πχ λάδια μμαυρίσματος, αντηλιακά, κτλ, σε περίπτωση που δεν έχουν αφαιρεθεί όλα με το shower gel αλλά και βοηθά στο ξύρισμα ΚΑΙ κάνει το μαύρισμα πιο βαθύ αφού  διώχνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδες και ανοίγει κάπως τους πόρους. 


Σχετικά με αφρόλουτρο ξεχώρισα το NUXE Huile de douche. Είναι ένα gel που μυρίζει όπως το άρωμα και το ξηρό λαδάκι σώματος της NUXE, είναι αρκετά παχύρευστο, δεν κάνει πολύ αφρό αλλά επειδή έχει λαδάκι μέσα αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό. Είναι πολύ καλό προϊόν. Σας το προτίνω. Επίσης, αφήνει και shimmer στην επιδερμίδα. Είναι ένα πολυτελές προϊόν που αξίζει να το δοκιμάσετε. Κοστίζει γύρω στα 7 ευρώ από ηλεκτρονικό φαρμακείο. 
Το τελευταίο, πριν περάσουμε στο μακιγιάζ, είναι το Italian Summer Fig Body mist από τα The Body Shop. Γενικά, προτιμώ πολύ τα TBS σε αρώματα κτλ γιατί είναι ένα brand cruelty free που προσέχει πολύ τα υλικά που χρησιμοποιεί, είναι υπέρ του fair trade, και γενικά, κάνουν και πολύ καλές εκπτώσεις! Αυτό το άρωμα είναι ξυλώδες αλλά και φρουτένιο! Γενικά αγαπώ τα σύκα! Πρέπει να πάτε εκεί να το μυρίσετε γιατί δεν είμαι καλή στο να περιγράφω μυρωδιές. Αυτό που δεν μου άρεσε τόσο είναι ότι δεν είχε τόση διάρκεια όσο έχουν τα body mist της musk σειράς. Αν πετύχω εκπτώσεις, σίγουρα θα πάρω το shower gel της σειράς αλλά το ίδιο το body mist δεν νομίζω. Πάντως αξίζει να ρίξετε μία ματιά στα αρώματά τους!


Τώρα πάμε στο μακιγιάζ... Γενικά το καλοκαίρι βάφομαι πολύ απλά. Αυτά που ξεχώρισα είναι το Shading powder (#02 medium) από την Essence. Χρησιμοποιούσα την καφέ απόχρωση για κοψίματα και μπρόνζερ. Έχει πολύ καλή διάρκεια και είναι πολύ οικονομικό. Θα το πάρω σίγουρα πάλι όταν το βρω γιατί η Essence το αποσύρει και θέλω να έχω ενα back up. 
Το strobing stick από την Maybelline NY (#200 medium nude glow)  ήταν το highlighter που χρησιμοποίησα όλο το καλοκαίρι. Έδινε καταπληκτική λάμψη και μου άρεσε πάρα πολύ.  Είχε και διάρκεια και δεν φαινόταν λιπαρή η λάμψη.
Tέλος, το κραγιόν που χρησιμοποιούσα σχεδόν κάθε βράδυ που έβγαινα έξω και το οποίο κοντεύει να μου τελειώσει είναι από την MAC το Flat out Fabulous. Σας είχα κάνει ανάρτηση με τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά κραγιόν και αυτό ήταν μέσα στη λίστα. Το αγαπώ! Η πιο τέλεια φουξιομωβ απόχρωση που κυκλοφορεί εκεί έξω. Εάν γνωρίζετε κάποιο dupe θέλω πολύ να μου πείτε.

  Αυτά από εμένα! Θέλω να μου πείτε και εσείς ένα προϊόν που μου προτείνετε να δοκιμάσω και αυτό το ανακαλύψατε μέσα στο καλοκαίρι του 2016! Την επόμενη εβδομάδα θα ανεβάσω 2 ποστ γιατί μου λείψατε και έχω πολλά να σας πω! Καλό κουράγιο σε όσους/ες γράφουν μαθήματα τώρα στην εξεταστική!
 
Φιλιά πολλά, 
Ελένη 

14 σχόλια:

  1. Αχ Σκοπελος...υπεροχο νησι! Θελω πολυ να δοκιμασω το strobing stick!! Εγω σ προτεινω να δομιμασεις το honolulu απο w7. Φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα το κοιταξω! Αρεσει σε πολλες οπότε κάτι θα ξερετε :) <3

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία τα προϊόντα! Μου κίνησε την περιέργεια το gel της Nuxe.. Ειδικά για καλοκαίρι είναι ότι καλύτερο! Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Καλή συνέχεια 😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να δοκιμάσω το απολεπιστικό του Κορρέ και το mist απο Body Shop! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκόπελο πήγα πριν τον αρραβώνα μου, δηλ πριν 100 χρόνια, χιχιχι!
    Συμφωνώ για το καθαριστικό της Clinique, είναι ένα απο τα αγαπημένα μου!! φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πόσο θελω να δοκιμάσω το mist από body shop <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρησιμοποιώ χρόνια τα προϊόντα της Lactacyd και είναι όντως καταπληκτικά!
    A θυμάμαι καλά νομίζω της jordana-plum obsession είναι dupe για το flat out fabulous,τσέκαρε το ;)
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα το τσεκαρω φυσικα! ειναι και cruelty free εταιρεια η Jordana ;)

      Διαγραφή
  7. Το body scrab του Κορρέ είναι σίγουρα στην wishlist του φθινοπώρου, τελειώνω το προηγούμενο που έβγαζε με το πράσινο τσάι που είναι και αυτό υπέροχο!!! Θα περάσω σίγουρα από το The Body Shop να μυρίσω το Body Mist!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή