Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

MONTHLY FAVOURITES #OCTOBER 2016

Καλό μήνα, ομορφιές μου! Τι κάνετε; Πώς ειστε;;; Σήμερα αποφάσισα να κάνω μεικτά αγαπημένα καθώς δεν ξεχώρισα πολλά προϊόντα ομορφιάς. Ήταν ένας ουδέτερος μήνας ο μήνας Οκτώβριος... Δεν μου άρεσε πάρα πολύ παρόλο που έκανα πράγματα που δεν είχα ξανα κάνει και πήγα και σε μέρη που δεν είχα επισκεφτεί ποτέ. Συμβουλή: Άνοιξε εδώ και διάβασε το post ακούγωντας και το αγαπημένο μου τραγούδι για το μήνα. Πάτα play και πάμε να ξεκινήσουμε...


Το πρώτο μου αγαπημένο είναι το ημιμόνιμο μανικιούρ στο Nailspa Deluxe, στη Θεσσαλονίκη. Αυτο το ινστιτούτο μου άρεσε πολύ για την καλή του εξυπηρέτηση, την ποιότητα του και για τον χώρο και την ηρεμία που επικρατεί. Πήγα εκεί και πραγματικά χαλάρωσα και απόλαυσα το μανικιούρ μου. Να σας πω ότι χρησιμοποιούν βερνίκια Essie -και στο ημιμόνιμο- (δεν ξέρω αν είναι cruelty-free εταιρεία, δεν το έχω ψάξει ακόμα) και μου κρατάνε στο νύχι πάνω από 15 μέρες.  

Bahama mama
Now and Zen
Ένα ακόμα αγαπημένο μου είναι η νέα σειρά του Alpha (μόλις 2 επεισόδια έχουν βγει) που λέγεται "Η λεξη που δεν λες". Είναι μια πολύ αξιόλογη σειρά και από οπτική υπόθεσης αλλά και από οπτική σκηνοθεσίας/μουσικής, κτλ! Πρόκειται για μία οικογένεια στην Κρήτη -οπότε καταλαβαίνετε ότι έχει πολύ ωραία πλάνα- που έχει ένα παιδί το οποίο σιγά σιγά θα ανακαλύψουν ότι έχει αυτισμό. Την σκηνοθετεί ο Θοδωρής Παπαδουλάκης που έχει σκηνοθετήσει και το Νησί.

Ένα ακόμα αγαπημένο, που δεν έχει σχέση με ομορφιά είναι τα Yankee Candles Wax melting tarts. Είναι κάτι αρωματικές τάρτες που τις βάζεις στην ειδική συσκευή, με ένα ρεσώ και αυτά λιώνουν. Μυρίζουν για 8 με 10 ώρες. Προσωπικά, δεν το καίω όλη μέρα αλλά το πολύ 2 ώρες τη μερα και μυρίζει όλο το σπίτι και μου έχουν πει ότι μυρίζει και απέξω από το σπίτι. Σας έχω πει ότι έχω τρέλα με τα αρώματα. Από τα 3 αρώματα που έχω δοκιμάσει ως τώρα το αγαπημένο μου είναι το Soft Blanket.

Ξεκίνησα πάλι να χρησιμοποιώ το Tumblr μου, μετά από μήνες απουσίας... Το έχω από όταν ήμουν 1η λυκείου. Μου αρέσει το tumblr γενικά γιατί αποτελεί πηγή έμπνευσης για μένα. Δείτε το δικό μου εδώ!  


Τον μήνα που μας πέρασε δεν ξεχώρισα πολλά προϊόντα ομορφιάς, καθώς δεν δοκίμασα καινούρια γιατί είμαι σε φάση που χρησιμοποιώ ό,τι έχω για να το τελειώσω και να κάνω εκ νέου μία cruelty-free/βιολογική συλλογή. Παρόλα αυτά, έχω τρία πραγματάκια να σας δείξω! Η κρέμα σώματος της Organic Shop Body Desserts με αμύγδαλο και μέλι μου έκλεψε την καρδιά. Καταρχάς, μου αρέσει πολύ η συσκευασία, που θυμίζει οικογενειακό παγωτό. Το συγκεκριμένο είναι ένα nourishing body mousse, έχει υφή σαν μους, απλώνεται πανεύκολα και απορροφάται αμέσως. Ειλικρινά όσο και να βάλεις το δέρμα θα το ρουφήξει. Το άρωμα μένει στο δέρμα γύρω στις 3 ώρες. Το συγκεκριμένο δεν μυρίζει πάρα πολύ έντονα. Σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλα αυτής της σειράς. 
Στη Θεσσαλονίκη έχει αρχίσει για τα καλά το κρύο (χτες, 1/11 είχε 4 βαθμούς στις 6κ30 που ξύπνησα για να ετοιμαστώ για να πάω στο σχολείο για την πρακτική μου...) και ένα προϊόν που κάθε βράδυ χρησιμοποιώ ευλαβικά είναι η κρέμα χεριών από την Lavera. (review αναλυτικό εδώ). Μου αρέσει γιατί ενυδατώνει τα χέρια μου και αφήνει και ένα φρουτένιο άρωμα.


 Δύο προϊόντα χειλιών που ξεχώρισα είναι το κραγιόν της Rimmel Kate Moss #107. Με συνόδευε σε όλες μου τις νυχτερινές εξόδους. Είναι ένα κόκκινο σκούρο προς μπορτνώ.  Ένα must-have χρώμα για την εποχή. Το άλλο που ξεχώρισα είναι από την εταιρεία NYX soft matte lip cream  #London που είναι ιδανικό για κάθε μέρα. Είναι ένα nude μπεζ προς καφέ. 

Αυτά από εμένα! Θέλω πολύ να μου πείτε ένα δικό σας αγαπημένο και ποιο βιβλίο διαβάζετε αυτή την περίοδο! 

Φιλιά πολλά,
Ελένη
(Και καλό μας μηνα!!! )

10 σχόλια:

  1. καλο μήνα φίλη μουυυυ <3 θέλω και εγώ αυτά τα κεράκια!! επίσης λατρεύω και εγώ αυτή τη σειρά στον άλφα!! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία ανάρτηση Ελένη μου!!! Διαφορετικά αγαπημένα και μου άρεσε πολύ!!! Το μανικιούρ τέλειο, ειδικά το πρώτο!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον από εδώ και πέρα μεικτά αγαπημένα θα έχουμε :) <3

      Διαγραφή
  3. Η σειρά "Η λέξη που δε λες" είναι και δική μου αγαπημένη! Πολύ καλογυρισμένη και προσεγγίζει με όμορφο τρόπο ένα λεπτό αλλά πραγματικό θέμα. Και το Nyx matte lip cream, London το υπερ-αγαπώ! Δεν είναι τέλειο χρώμα? Θα ήθελα να δοκιμάσω την κρέμα σώματος από Organic Shop, ακούγεται πολύ καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαιρομαι πολύ που έχουμε δυο κοινα! <3 να δοκιμάσεις σίγουρα την κρέμα!
      φιλάκια!

      Διαγραφή
  4. Από τα αγαπημένα σου ξεχώρισα τα Yankee Candles, που οπωσδήποτε θα αγοράσω για τα χριστούγεννα! Επίσης, πόσο πανέμορφο μανικιούρ είναι το 1ο; ❤

    Υ.Γ: Θα ακουστώ σαν εξωγήινη, αν σου πω πως δεν ξέρω να χρησιμοποιώ το Tumblr;

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το now and zen το έχω ερωτευτεί!Ωραίες επιλογές για μανικιούρ,πολύ καλαίσθητες :)
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή