Κυριακή 22 Μαΐου 2016

5 Nail Polishes for S/S: Collab with Kwnstantina N.

Γεια σας όμορφες! Το σημερινό Κυριακάτικο post είναι ένα Collab με την Kwnstantina N. Το θέμα που επιλέξαμε είναι 5 προτάσεις για ανοιξιάτικα καλοκαιρινά βερνίκια νυχιών! Προσωπικά προτιμώ τα απαλά χρώματα στα νύχια... Πιστεύω ότι κάνουν τα νύχια να φαίνονται καθαρά και chic! Ταιριάζουν με όλα τα χρώματα στα ρούχα και ειδικά για το καλοκαίρι... τι καλύτερο από nude νύχια με μαυρισμένο δέρμα;; Πάμε να ξεκινήσουμε... 






Η πρώτη μου πρόταση που είναι και μία από τις δύο αγαπημένες μου είναι από την εταιρεία Sixteen 50'' #713. Είναι ένα πιο γλυκό ροζ που εμένα μου θυμίζει γιαούρτι φράουλα. Κάτι τέτοιο! Δείχνει πάρα πολύ ωραίο σε τετράγωνα μακριά νύχια. Κοστίζει γύρω στα 1,5 ευρώ. Είναι το ιδανικό καθημερινό χρώμα. Έχει καλή διάρκεια στα νύχια και στεγνώνει σχετικά γρήγορα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Η επόμενη αγαπημένη μου πρόταση είναι από την εταιρεία Essie η απόχρωση #Tuck in my tux . Νομίζω ότι αυτό το χρώμα άνηκε στη περσινή χειμερινή συλλογή παρόλα αυτά, εγώ το αγαπάω για άνοιξη/ καλοκαίρι! Είναι ένα γαλακτερό άσπρο! Η Essie είναι γνωστή για την ποιότητα των βερνικιών της οπότε τα λόγια μου περισσεύουν... Παρόλα αυτά, έχω ένα παράπονο ότι θέλουν αρκετή ώρα για να στεγνώσουν αλλά χαλάλι! Κοστίζουν από 8 έως 14 ευρώ. Ανάλογα από πού θα τα προμηθευτείτε.

Η εταιρεία Elixir με έχει εκπλήξει πολύ θετικά στο πλαίσιο των βερνικιών! Τα μανό τους ακόμα και με μία μόνο στρώση δίνουν το αποτέλεσμα που βλέπετε στο μπουκαλάκι! Έχω δύο προτάσεις που δεν τις φορώ συχνά αλλά όταν θέλω λίγο χρώμα στα νύχια μου κάτι τέτοιο θα αναζητήσω. Το ένα είναι ένα νέον φούξια από την σειρά 60'' fast dry MATTE #M22 και το άλλο ένα γαλάζιο με λίγο γκρι και λικά μέσα της κανονικής σειράς #62. Κοστίζουν 2,5 και 2 ευρώ αντίστοιχα. Έχουν πληθώρα αποχρώσεων και είναι πάρα πολύ καλά.


Τέλος, από την εταιρεία Beauty Line Cosmetics και την σειρά Kiss SP Kiss 60'' quick dry το #361. Είναι το χρώμα της καραμέλας. Το χρώμα που βλέπουμε στα nude νύχια στο Instagram. Ταιριάζει με τα πάντα και μπορείς να το κάνεις ξε-βαρετό προσθέτωντας γκλίτερ, στρας και ό,τι εσύ θες. Στεγνώνει πολύ γρήγορα, ήταν οικονομικό και το βρήκα στα Dust n' Cream! 

Tώρα έχω βάλει 2 αποχρώσεις από Essie στο μάτι. Η μία είναι η Urban Jungle και η άλλη η Topless and barefoot που νομίζω είναι ιδανικές με μαυρισμένο δέρμα...

PLUS: Από την Erre Due το σκληρυντικό νυχιών.  Αυτή η σειρά της Erre Due βρίσκεται μέσα σε χάρτινο κουτάκι. Το υγρό δεν είναι διάφανο αλλά έχει μία λιλά απόχρωση. Κοστίζει 8 ευρώ. Μου αρέσει πάρα πολύ! Το χρησιμοποιώ σαν βάση και δίνει διάρκεια στο βερνίκι αλλά φροντίζει και το νύχι μου παράλληλα. Αξίζει αν το δοκιμάσετε.

Μη ξεχάσετε να δείτε το post της Κωνσταντίνας εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μου στο facebook εδώ και συντονιστείτε για giveaway που θα ρθει τη 2η εβδομάδα του Ιουνίου.

Φιλιά πολλά!



13 σχόλια:

  1. Υπέροχες αποχρώσεις κορίτσι μου!! Τα Essie εμένα δεν μου άρεσαν τόσο, παρόλο που έχουν υπέροχα χρώματα. Θεωρώ ότι αργούν πολύ να στεγνώσουν.... Σ'ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνώ για τα Essie! Αλλά μου αρέσουν πολλές αποχρώσεις! να δοκιμάσεις οπωσδήποτε και Elixir! Είναι εξαιρετικά! Ειδικά για την τιμή τους! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. thank you so much! Have a nice week too! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφες οι επιλογές σου...
    Συμφωνώ για τα elixir είναι εκπληκτικά για την τιμή τους!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I love all of these colors. My favorite is the blue one!

    - Maya at www.TheKelleyDoll.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπεροχες αποχρωσεις!
    Το 60'' fast dry MATTE #M22, φαινεται ενδιαφερον βερνικι, θα το ψαξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει ωραιες αποχρώσεις! και εχει και παστέλ ;)

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραίες αποχρώσεις διάλεξες, είναι πολύ κοντά στο γούστο μου!! Θα τις αναζητήσω σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μου αρεσουν πολυ τα βερνικια sixteen!! filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή