Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Monthly Favourites: Απρίλιος

Γεια σας! Καλωσήρθατε στο blog μου! Ονομάζομαι Ελένη και αυτή είναι η πρώτη μου ανάρτηση. Εδώ θα μιλάμε για καλλυντικά, προιόντα ομορφιάς  και για άλλα πολλά πράγματα. Θα ανταλλάσσουμε απόψεις και θα μοιραζόμαστε το ενδιαφέρον και το πάθος μας για διάφορα θέματα. Είμαι πολύ χαρούμενη που επιτέλους πήρα την απόφαση να δημιουργήσω το δικό μου ηλεκτρονικό "ημερολόγιο", το beauty-corns. Έχω αρκετό άγχος για το πώς θα πάει και εύχομαι να το αγαπήσετε και εσείς, όπως εγώ. Αρκετά όμως, με τον πρόλογο πάμε να δούμε τι αγάπησα το μήνα που μας πέρασε.
 

Το πρώτο αγαπημένο μου είναι η παλέτα σκιών της Urban Decay Naked 3. Είναι μία εξαιρετική παλέτα με πολύ καλή χρωματική απόδοση. Την είχα αγοράσει από το beautybay.com στα 48 ευρώ πριν από 2 χρόνια. Οι αγαπημένες μου αποχρώσεις είναι η limit, nooner, mugshot. Τα χρώματά της αντιπροσωπεύουν ξεκάθαρα την άνοιξη. Επόμενο προϊόν για τα μάτια που λάτρεψα ήταν το υγρό eyeliner από τη Maybelline New York Master ink στην υφή satin, απόχρωση #01 Luminous Black. (Έχω δει ότι υπάρχει και με ματ υφή παρόλα αυτά δε ξέρω ποια θα είναι η διαφορά τους.) Έχει εξαιρετική διάρκεια και απόδοση χρώματος. Το πινελάκι που είναι σαν μαρκαδόρου με βολεύει πιο πολύ από τα τρίχινα. Το προμηθεύτηκα από το lookfantastic.com και το είχα πάρει -15% γύρω στα 7 ευρώ (αν θυμάμαι καλά) και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Δεν τρέχει και βγαίνει πανεύκολα με το ντεμακιγιάζ. 



Για το πρόσωπο, το μήνα που μας πέρασε λάτρεψα το concealer της εταιρείας Tommy G, που είναι ελληνική εταιρεία και αυτό είναι ένα τεράστιο συν! Κατ'εμέ είναι ένα καινοτόμο προϊόν καθώς είναι διπλό και από τη μία πλευρά έχει κρέμα ματιών και από την άλλη το concealer. Καθώς δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με μαύρους κύκλους, αυτό το κονσίλερ είναι ιδανικό για μένα γιατί δίνει πολλή φωτεινότητα στο βλέμμα. Η κρέμα ματιών έδινε μία ενυδάτωση κάτω από τα μάτια και τα προετοίμαζε ιδανικά για την εφαρμογή της κάλυψης. Κόστιζε λιγότερο από 9 ευρώ. Το επόμενο προιόν για το οποίο θέλω να μιλήσω είναι ένα make up από την εταιρεία L'oreal Paris. Είναι το αγαπημένο μου. Το αγοράζω για δεύτερη φορά. Είμαι στην απόχρωση 3D/3W Golden Beige και πρόκειται για το True Match. Δίνει μία μέτρια κάλυψη, ένα φυσικό τελείωμα που λατρεύω και απλώνεται πανεύκολα. Δεν το νιώθεις πάνω στο πρόσωπό σου. Δεν μεταφέρεται στα ρούχα άμα ακουμπήσεις κάποιον. Είναι μακράν ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Κοστίζει 17 ευρώ. (Αν είστε τυχερές μπορεί να το πετύχετε και στα 10 ευρώ όταν βάλει προσφορά η L'oreal.) Θα το ξανά αγοράσω 100%. Δεν σας κρύβω ότι νιώθω μία ανασφάλεια χωρίς αυτό το μέικ απ στη συλλογή μου. 

Βλέπετε πόσο well loved είναι και το κραγιόν και το foundation :D

Το αγαπημένο μου θέμα είναι τα κραγιόν φυσικά και γενικά τα προϊόντα για τα χείλη...  Αυτό το μήνα χρησιμοποίησα πολύ το Longlasting lipliner της Essence στην απόχρωση #05 Lovely Frappuccino. Είναι μηχανικό μολύβι, με εξαιρετικά καλή διάρκεια και βουτυρένια υφή. Δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς κοστίζει αλλά νομίζω λιγότερο από 2 ευρώ. Θέλω να αγοράσω και άλλες δύο αποχρώσεις από αυτή τη σειρά. Χρησιμοποίησα επίσης, το κραγιόν από την Mac στην απόχρωση Faux, που είναι στην υφή satin. Είναι μία ροζ απόχρωση που μωβίζει και που ταιριάζει τέλεια με τις σκιές που χρησιμοποιούσα στα μάτια. Τα κραγιόν Mac είναι εγγύηση για μένα αλλά σίγουρα μπορείτε να βρείτε παρόμοια και σε πιο οικονομικές εταιρείες. Αξίζουν πολύ με το -25% που βάζει συχνά πυκνά η Mac.

Για άρωμα το μήνα που μας πέρασε χρησιμοποιούσα το body spray από την εταιρεία Azade. Το βρίσκεται στα Hondos Center, σε αλλές 6 μυρωδιές αν δεν κάνω λάθος και κοστίζει λίγο λιγότερο από 7 ευρώ. Έχει τρομερή διάρκεια και σίγουρα θα το ξανά αγοράσω. Προτίμησα την μυρωδιά φράουλα (Strawberry delight) και άκουγα συχνά τους γύρω μου να λένε ότι τους μυρίζει φράουλα αρωματικό χώρου.. αλλά όπως και να έχει μυρίζει σούπερ) !! ;)



Πείτε μου στα σχόλια ποια ήταν τα δικά σας αγαπημένα το μήνα που μας πέρασε. Σκέφτομαι να κάνω ξεχωριστή ανάρτηση κάθε μήνα για διάφορα αγαπημένα που μπορεί να έχω, όπως τραγούδια, ταινίες, σειρές, μαγαζιά, κτλ. Θα σας ενδιέφερε; 
 Μπορείτε να με ακολουθήσετε στο instagram και στο snapchat με όνομα elenikrl και να κάνετε like στη σελίδα μου στο facebook και να γίνετε και μέλη του ιστολογίου μου για να βλέπετε τα νέα μου ποστ. Αν είστε περισσότερο άνθρωπος των mail, μπορείτε να γραφτείτε στο Nesletter μου. Ραντεβού εδώ την Πέμπτη για το επόμενο ποστ. 
Φιλιά πολλά!

32 σχόλια:

  1. από την Azade έχω δοκιμάσει παρόμοιο με αυτό που δείχνεις στη μυρωδιά coconut. μου άρεσε πολύ αλλά δεν κρατάει και τόσο (λογικό βέβαια αφού είναι body mist). Οι σκιές φαίνονται τέλειες!!!Καλή αρχή φίλη μου :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αξίζει όμως γτι το μπουκάλι είναι πλαστικό και ελαφρύ και μπορείς να το εχεις στη τσάντα! ;)
      ευχαριστωωωωω <3 :*

      Διαγραφή
  2. Ωραία τα αγαπημένα σου!! Καλή αρχή κορίτσι μου!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή Ελένη μου!!

    Φιλια!!
    Αθηνά (Beauty Notes by Athina)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλωσόρισες στην blog-ο-σφαιρα και καλή αρχή!!! Το faux από MAC είναι πολύ πολύ αγαπημένο κραγιόν και ταιριάζει τέλεια και με πολύ έντονο μακιγιάζ στα μάτια! Το true match της L'oreal πρέπει κάποια στιγμή να το δοκιμάσω! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να το δοκιμασεις! αξίζει! πραγματικά ειναι το αγαπημένο μου ως τώρα!! σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου <3

      Διαγραφή
  5. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα αγαπημένα σου, όμως φαίνονται πολύ όμορφα όλα!! Το body mist από azade το είχα σε άρωμα καραμέλα. Εξαιρετικά έντονο άρωμα, τρομερή διάρκεια, αλλά ήταν πολύ γλυκό το άρωμα και το καλοκαίρι μου φαινόταν βαρύ, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ. Φιλιά κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν πρέπει αν σου προτείνω ένα μόνο από τα αγαπημένα μου αυτό είναι το μέικ απ από L'oreal ;)
      Αυτό της φράουλας μύριζε γλυκά, φραουλίτσα αλλά οι φίλοι μου λένε ότι μοιάζει με αποσμητικό χώρου ή γεύση για ναργιλέ :p
      <3

      Διαγραφή
  6. καλως ηρθες και καλο ξεκινημα!!!!!! πολυ ωραιο το πρωτο σου post! φιλιάάά!!!

    mynonboringworld.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ πολύ! ευχομαι να σου αρέσει και το 2ο ποστ που θα ανέβει την Πέμπτη <3

      Διαγραφή
  7. Πολύ ωραία η παλέτα! εγώ έχω την 2. Το true match είναι πάρα πολύ ωραίο για κανονικές επιδερμίδες, για μένα που είμαι λιπαρή δεν κάνει. Το φοράω όμως όταν θέλω να πάω κάπου για κανα δύωρο. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θελω πάρα πολύ να πάρω την naked την πρώτη αλλά τωρα δε νομίζω να την παραγγείλω Online. Ίσως αν ταξιδεψω κάπου ;)
      Ευχαριστώ πολύ πολύ για το σχόλιό σου! <3

      Διαγραφή
  8. Καλή αρχή Ελένη μου :) Πολύ όμορφο το πρώτο σου άρθρο!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ! stay tuned γιατί την Πέμπτη έρχεται το 2ο <3

      Διαγραφή
  9. Καλή αρχή Ελένη! Καλώς ήρθες στην blogo-οικογένεια <3 Ενδιαφέροντα τα αγαπημένα σου! Θέλω να δοκιμάσω σίγουρα κάποιο μολύβι χειλιών της Essence και αυτή η απόχρωση της Mac φαίνεται πανέμορφη!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να τα δοκιμάσεις όπωσδήποτε! ειδικά τα μολύβια από Essence :D εχω 2 ακόμα αποχρώσεις στο μάτι ;)<3

      Διαγραφή
  10. Καλή αρχή Ελένη μου!! Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα αλλά η παλέτα από Urban Decay είναι απλά φοβερή!! Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αξίζει να τη δοκιμάσεις την παλέτα :) την εχω 2 χρόνια και την εχω ευχαριστηθεί οσο δεν πάει <3

      Διαγραφή
  11. Καλή αρχή κορίτσι!!!
    Φιλάκια :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραίο ποστ...
    Εχω βάλει στο ματι την παλετα της urban decay...
    Καλή αρχή κοριτσάρα μου <3 <3
    Θα χαρώ πολύ να τα πούμε και σε προσωπικό επίπεδο
    Φιλιάααα :****

    http://labeautefem.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αξιζει η παλέτα :)
      ευχαριστώ πολύ! αν τυχει γιατι να μη βρεθουμε απο κοντά ;; :)
      φιλια!!

      Διαγραφή
  13. Το body mist είναι τόσο θεϊκό!!!!! Είμαι strawberry addicted, το παραδέχομαι! :Ρ
    Καλώς μας ήρθες και καλή αρχή! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ! εμένα σχεδον μου τελειωσσε τωρα :(
      φιλιάαα <3

      Διαγραφή
  14. Καλώς ήρθες σε αυτό το μαγικό κόσμο! Πολύ όμορφο το πρώτο σου ποστ και τα προιόντα που αγάπησες τον μηνα που μας πέρασε. Τα lipliners της Essence τα αγαπώ, είναι εξαιρετικά και με τρομερή διάρκεια!

    Γιώτα xx
    PinkDaisyLoves

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι, ειναι σουπερ! ειδικά για την τιμή τους <3 :)

      Διαγραφή
  15. Πολύ ωραίο post! Πολλά προιόντα με έπεισες να τα δοκιμάσω. Καλως ήρθες στο κόσμο του blogging κορίτσι μου <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εντάξει θα πω κι' γω τώρα το τετριμμένο... θέλω την naked 3.... :) Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι πολύ ωραια :) αν βρεθεις στο εξωτερικο σου προτεινω να την πάρεις! για να την δεις και απο κοντά! ;)

      Διαγραφή