Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Review: Nip+Fab exfoliate Glycolic Fix Overnight Purifying Gel

Γεια σας, μπιουτικορνάκια μου! Σήμερα έχουμε το πρώτο review στη σελίδα μου. Πρόκειται για ένα προϊόν της εταιρείας Nip+Fab, την οποία έκανε γνωστή η Kylie Jenner. Εδώ και 4 μήνες δοκιμάζω και εγώ ένα προϊόν της εταιρείας. Αν θέλετε να μάθετε τη γνώμη μου για το προϊόν και αν θα δοκίμαζα και άλλα προϊόντα από Nip+Fab , συνεχίστε να διαβάζετε.




Λίγα λόγια για την εταιρεία...
Η εταιρεία Nip+fab ασχολείται με την περιποίηση προσώπου και σώματος. Ιδρύτριά της είναι η Maria Hatzistefanis (γκρικ πίπολ αρ έβριγουερ!!!), η οποία είχε ιδρύσει και την εταιρεία Rodial, που αν διαβάζετε ξένα blogs σίγουρα κάπου θα την έχει πάρει το μάτι σας. Στοχεύει σε συγκεκριμένες θεραπείες για το δέρμα μας σε πολύ προσιτές τιμές.

Το προϊόν που επέλεξα να δοκιμάσω είναι ένα gel που λειτουργεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ονομάζεται Glycolic Fix Overnight Purifying Gel. Συνιστάται για λιπαρό και θαμπό δέρμα και στοχεύει στον καθαρισμό-εξυγίανση της επιδερμίδας καθώς ξεμπλοκάρει τους φραγμένους πόρους και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Περιέχει:
  • 4% γλυκολικό οξύ που βοηθά στην απολέπιση και στη βελτίωση της υφής του δέρματος,
  • Σαλυκιλικό οξύ που ξεμπλοκάρει και καθαρίζει τους πόρους,
  • Βιταμίνη B3 που βοηθά στην βελτίωση της όψης του δέρματος. 
Το πρωί το δέρμα δείχνει πιο φρέσκο και είναι πιο απαλό και λείο. Σε βάθος χρόνου διορθώνονται οι ανομοιομορφίες του δέρματος.

Η άποψή μου είναι ότι το προϊόν αυτό δούλεψε στο δικό μου μικτό προς λιπαρό δέρμα. Κάθε βράδυ το εφάρμοζα σε καθαρό και στεγνό δέρμα και το πρωί το δέρμα μου ήταν τέρμα απαλό και λείο. Είδα διαφορά στους πόρους μου κυρίως στην περιοχή της μύτης όπου οι πόροι είχαν μικρύνει πάρα πολύ. Το δέρμα μου είναι μαλακό, λείο,πολύ φρέσκο και βγάζει ελάχιστα σπυράκια. Το έχω αγαπήσει πραγματικά! Ανησυχώ μη το συνηθίσει το δέρμα μου και δεν κάνει τόσο καλή δουλειά. Πλέον το χρησιμοποιώ 1-2 φορές τη βδομάδα για αυτό το λόγο και εξακολουθεί να κάνει τη δουλειά του εξαιρετικά. Αν του έβαζα βαθμολογία θα ήταν 9/10 και αυτό γιατί στο μέλλον μπορεί να βρω ένα προϊόν που να κάνει ακόμα πιο τέλεια δουλειά!Είναι διάφανο gel και δεν αφήνει χρώμα στις μαξιλαροθήκες, μυρίζει σαν γκρέιπφρουτ και όταν το εφαρμόζετε θα το νιώσετε σαν μάσκα που κολλάει αλλά το αποτέλεσμα που έχει το πρωί είναι μαγευτικό. Η τιμή του είναι 17 ευρώ και είναι 40ml.

2 συμβουλές μου για την εφαρμογή του είναι:
  1. Να το εφαρμόζεται σε καθαρό και στεγνό φυσικά δέρμα αλλά τουλάχιστον 1 ώρα πριν πέσετε στο κρεβάτι για ύπνο για να προλάβει να απορροφηθεί και να στεγνώσει. (και να σταματήσει να κολλάει, όπως είπα ότι κάνει στην αρχή)
  2. Το επόμενο πρωί πρέπει να πλύνετε πάρα πολύ καλά το δέρμα σας για να φύγουν όλα τα υπολείματα και να βάλετε σίγουρα αντηλιακή προστασία (είτε καθαρό αντηλιακό είτε bb/cc κρέμα είτε make up με αντηλιακό δείκτη). Αυτό αναγράφεται και πάνω στη συσκευασία.
Θέλω σίγουρα να δοκιμάσω και άλλα προίοντα από Nip+Fab και μάλλον το επόμενο που θα πάρω θα είναι το Kale Fix moisturizer, που μου φαίνεται πολλά υποσχόμενη ενυδατική κρέμα και ίσως τη μάσκα της ίδια σειράς. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτή την εταιρεία ή ένα αντίστοιχο προϊόν που να σας άφησε ικανοποιημένες;; Πείτε μου στα σχόλια.

Nip+Fab μπορείτε να βρείτε στα Attica, στο glowbox.gr, στο pharm24.gr, στο atticaselectivebrands.gr και στο Φαρμακείο Carelab by Attica στη Γλυφάδα. Η έκπτωση που έχουν συνήθως ειναι 10%. 

Περιμένω τα σχόλιά σας! :) Ακολουθήστε με στα social media φυσικά να τα λέμε και από εκεί. Κάντε εγγραφή στο Newsletter μου για να σας έρχεται mail κάθε φορά που ανεβάζω post! Βρείτε με και στο snapchat με το όνομα elenikrl είμαι αρκετά ενεργή εκεί, καθώς το έχω αγαπήσει!!
Φιλιά πολλά!

20 σχόλια:

  1. Δεν την ηξερα αυτη την εταιρεια...
    Πολυ ωραιο το post σου 💜

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγώ πριν λίγους μήνες την εμαθα με μία επίσκεψη στα Attica! φαίνεται αρκετά αξιόλογη <3

      Διαγραφή
  2. Δεν ήξερα ότι ίδρυσε Ελληνίδα την εταιρία! Όντως είμαστε παντού :p Πολύ χρήσιμο review! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχα ακούσει γι'αυτή την εταιρεία αλλα δεν ήξερα περισσότερα πραγματα και εδώ στην Κύπρο δεν έχω δει πουθενά αυτά τα προιόντα! Με την πρώτη ευκαιρία που θα είμαι στην Ελλάδα, θα τα ψάξω! Πολύ καλό review :)

    Γιώτα
    Pinkdaisyloves.blogspot.com.cy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπάρχει και στα e-shop glowbox και cherrybox νομίζω αυτά στελνουν Κύπρο! θέλω να την εξερευνήσω και αλλο αυτή την εταιρεία :)

      Διαγραφή
  4. Ενδιαφέρον προϊόν! Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει προϊόντα της Nip+Fab, αν και ακούω πολύ καλά λόγια! Θα ήθελα να το δοκιμάσω το gel.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μένα που έχω λιπαρή επιδερμίδα η hyseac k18 της Uriage έκανε πολύ καλή δουλειά στα μαύρα στίγματα. Αξίζει να τη δεις. Καλη συνέχεια 😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ Σισσυ! :) θα την εχω κατα νου ;)
      ευχαριστώ πολύ που σχολιασες! φιλάκια!! :*

      Διαγραφή
  6. Δεν την ξέρω αυτήν την εταιρεία αλλά μετά από το ριβιού σου σίγουρα θα την τσεκάρω..
    Πολύ ωραίο ποστ!!
    Φιλιάαα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρέπει να έχει πολύ αξιολογα προϊόντα! θελω και εγώ να δοκιμάσω και άλλα :)

      Διαγραφή
  7. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά σίγουρα θα το κάνω κάποια στιγμή. Με έπεισες :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάρα πολύ ωραίο προϊόν !!! αν θες ρίξε μια ματιά στο blog μου θα χαρώ να τα πούμε και εκεί :) https://evaeatstheapple1994.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακούγεται όντως φανταστικό! Και ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω μία θεραπεία νύχτας... Πολύ κατατοπιστικό review, χαίρομαι που είχε αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου το προιόν αυτό.
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή