Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Monthly Non-Beauty Favourites #Μάιος

Αποφάσισα να κάνω κάθε μήνα και τα αγαπημένα μου που δεν σχετίζονται με ομορφιά όμως!! Πάμε να ξεκινήσουμε :) 






1. Το σπιτικό falafel!! Το έχω φτιάξει τρεις φορές και το έχω αγαπήσει. Έχω ανεβάσει και φώτο στο snapchat και στο instagram μου (elenikrl). Θα ρθει η συνταγή σύντομα στο blog μου!! (και άλλο σπόιλερ χαχα) 




 2. Μουσική:
 Sia- Cheap Thrills  εδώ.
ΝΤΕΙΒΙΝΤ feat Stella - Never without you εδώ.
Charles &Eddie - Would I lie to you? εδώ.
Rihanna & Calvin Harris - This is what you came for εδώ.  
Justin Timberlake - Can't stop the feeling εδώ
 
3. Mία εφαρμογή για το κινητό που λέγεται Pockee. Είναι μία εφαρμογή που αφορά τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ. Μπορείτε να δείτε τις προσφορές που έχει το κάθε σουπερ μάρκετ (ΑΒ και Lidl δεν είναι στην εφαρμογή), βάζετε τον λογαριασμό της τράπεζάς σας και ανάλογα με τις αγορές σας -αν αφορούν δηλαδή κάποιο από τα προϊόντα που ναι στην εφαρμογή- κερδίζετε χρήματα. Σας τα επιστρέφουν δηλαδή. Αξίζει να της ρίξετε μία ματιά. (την κατεβάζετε δωρεάν και δεν έχει καμία επιπλέον χρέωση)

4. Τα ντοκιμαντέρ που έκανε η Alexa Chung για τη British Vogue στο Youtube. Αξίζει να τα δείτε. Υπάρχουν και μεμονωμένα τα επεισόδια αλλά σας βάζω τα links από τα ολόκληρα. 
Μέρος πρώτο.
Μέρος δεύτερο. 

5.  Οι τσίχλες Mentos! Έχουν γευση τσιχλόφουσκα και είναι μοναδικες! Το καλυτερο που μπορεις να φας αν θες γλυκό! Για να σου κόψει την όρεξη ;)



6. Το τελευταίο επεισόδιο του Grey's Anatomy της 12ης σεζόν. Στο μισό επεισόδιο έκλαιγα.  Και ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν αν και εύχομαι κάποια στιγμή να τελειώσει :p 

7. TABYA . Πρόκειται για καφετέρια στη Θεσσαλονίκη. Είναι το ροζ κτίριο στη Μελενίκου. Ιδανικό μέρος για ποτάκι ή και για καφέ. Έχω πάει 3 φορές και το έχω λατρέψει. Μου αρέσει πολύ να κάθομαι στη βεραντούλα τους με τη δροσιά και τη σκιά. Δείτε εδώ φώτο αλλά και την ακριβή τοποθεσία.




8.  Mimi Ikonn. Είναι μία youtuber, blogger και έχει και ένα site με τρέσες μαζί με την αδερφή της. Αγαπώ να βλέπω τα ταξιδιωτικά της vlogs αλλά και γενικά, μου φαίνεται τόσο γλυκιά και συμπαθητική. 
Το instagram της 
Το κανάλι που έχει μαζί με την αδερφή της 
Vlog στο Positano της Ιταλίας 
Vlog στη Βραζιλία - Τα δύο τελευταία είναι στο προσωπικό της κανάλι.

Εσείς τι λατρέψατε το μήνα που μας πέρασε; Περιμένω να μου πείτε στα σχόλια. Αν έχετε κάνει αντίστοιχα post αφήστε μου link για να πάω να ρίξω μία ματιά! :)
φιλάκια πολλά
Eλένη
  
 

7 σχόλια:

  1. Το Grey's anatomy το αγαπώ, είμαι λίγο πίσω όμως! Τα φαλαφελ μου αρέσουν κι εμενα πάρα πολύ, οπότε ανυπομωνώ για τη συνταγή σου! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαρεσει και μενα το φαλαφελ αλλα δεν ξερω να το φτιχνω μονη μου! περιμενω συνταγη! θελω να παω στο tabya!! ειμαι greys anatom y fan! σε καταλαβαινω π εκλαψες!!!! εχω δει και τον 12ο. αν κ δεν το περιμενα λόγω της απώλειας ηταν Παλι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειναι πιστη αντιγραφή η συνταγή αλλά ειναι νόστιμη και μοιάζει αρκετά ;) να πας στο TABYA είναι πάρα πολύ ομορφο! Σαν να μην είσαι Θεσσαλονίκη... :)

      Διαγραφή
  3. That quote is amazing! Do you want to be friends with me on bloglovin? If yes, just follow me and I'll follow your blog back ASAP!<3 http://www.bloglovin.com/blogs/anna-alina-3947784

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ντοκιμαντέρ της alexa chung τα λάτρεψα και εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή