Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Made in Greece: SempreViva

Καλημέρα, ομορφιές μου! Καινούρια ενότητα που θα ονομάζεται Made in Greece και θα αφορά φυσικές εταιρείες που παράγονται στην Ελλάδα! Σήμερα εγκαίνια στην ενότητα θα μας κάνει μία εταιρεία που ονομάζεται SempreViva. Η εταιρεία είναι ελληνικη, τα προϊόντα φτιάχνονται στην Ελλάδα από την εταιρεία MedHel Hellas S.A. 
Sempre Viva ονομάζεται ένα σπάνιο λουλούδι και σημαίνει πάντα ζωντανό. Αυτό το λουλούδι δεν μαραίνεται ποτέ και φύεται στα Κύθηρα, το πανέμορφο νησί των Επτανήσων. Είναι σύμβολο ομορφιάς! Για τους ιδρυτές της εταιρείας Sempre Viva σημαίνει ομορφιά και υγεία που διατηρούνται αιώνια. Πάμε να ξεκινήσουμε με τα προϊόντα... 




Δοκίμασα το αφρόλουτρό τους και την body lotion από την μυρωδιά Aloe Vera. 
Αρχικά, για τη μυρωδιά θέλω να πω ότι είναι κάπως αρρενωπή και δεν θα αρέσει σε όλες. Εμένα μου άρεσε αρκετά! Μου φαίνεται πολύ φυσική και είναι κάτι πολύ διαφορετικό. 
Στο πλαίσιο των μυρωδιών να σας πω ότι έχουν 9 μυρωδιές! Μεγάλη ποικιλία. Ρόδι, ωκεανός, white musk, χαμομήλι&μέλι, ελιά, αλόη (που δοκίμασα εγώ), γάλα γαϊδούρας, μαστίχα και σταφύλι! Θέλω πολύ να δοκιμάσω το white musk καθώς είναι αγαπημένη μου μυρωδιά για το χειμώνα.

Αρχικά, θέλω να σας πω τι ζητάω εγώ από ένα αφρόλουτρο. Θέλω 1. να έχει ωραίο άρωμα, 2. να μην με φαγουρίζει μετά το δέρμα μου (δεν έχω αλλεργίες αλλά μερικά αφρόλουτρα μου προκαλούν φαγούρα) και 3. να αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, να μη νιώθω ότι με τραβάει.

Το αφρόλουτρο είναι σε μία πολύ καλή ποσότητα, στα 400ml. Μου αρέσει πολύ η συσκευασία καθώς ειναι λεπτή και κομψή! Επίσης, η ετικέτα δεν έχει πάθει καμία φθορά και το αφρόλουτρο το έχω σχεδόν 10 μέρες μέσα στο ντουζ μου. Είναι πολύ προσεγμένη συσκευασία. Σαν σύσταση, είναι πολύ λεπτόρευστο. Κάνει αφρό αλλά όχι τον υπερβολικό. Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι η αίσθηση που αφήνει πάνω στο δέρμα. Δεν το ξηραίνει, όπως τυχαίνει να κάνουν άλλα αφρόλουτρα. Ο αφρός του δεν είναι πλούσιος, όπως σας είπα αλλά ειναι πολύ κρεμώδης και μάλλον αυτό φταίει που δεν αφυδατώνει το δέρμα. Ξεβγάζεται πανεύκολα, μυρίζει αρκετά την ώρα που είστε μέσα στο ντουζ! Βαθμός;; 8/10. Σίγουρα θα προτιμήσω αφρόλουτρο της εταιρείας.

Η κρέμα σώματος είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ. Βρίσκεται στα 250ml, σε μία άκρως βολική συσκευασία με αντλία. Είναι και αυτή αρκετά λεπτόρευστη, όπως και το αφρόλουτρο. Απορροφιέται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ! Όση ποσότητα και να βάλεις το δέρμα θα τη "ρουφήξει". Την έχω στο γραφείο μου και απλώνω πριν κοιμηθώ και απορροφιέται απίστευτα γρήγορα. Το ίδιο συμβαίναι και όταν την απλώνω μετά το ντουζ. Το δέρμα είναι απαλό και κάπως γυαλίζει μετά, όχι σαν να έχει σιμερ ή σαν να είναι λιπαρό, γυαλίζει από υγεία. Τα συστατικά της φροντίζουν το δέρμα, σέβεται την επιδερμίδα και προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση. Περιέχει έλαια από αμύγδαλο, αβοκάντο και ελιά. Βαθμός: 9/10. Βάζω 9 γιατί θέλω να βρω την μυρωδιά που θα με τρελάνει ώστε να πάρει 10/10!!  

Την μπάρα σαπουνιού, προσωπικά, λυπάμαι να τη χαλάσω. Πάντως, μόλις άνοιξα το σακουλάκι μύρισε όλο το δωμάτιο. Μυρίζει ακριβώς όπως μυρίζουν τα άλλα δύο. Ίσως την συμπεριλάβω σε κάποιον διαγωνισμό στο μέλλον, θα δούμε.

SempreViva θα βρείτε στα Hondos Center, Carelab by Attica, Notos Galleries και στον AB σε όλη την Ελλάδα. Το facebook της εταιρείας είναι εδώ.



*Θέλω να σας πω ότι τα προϊόντα δεν τα αγόραsα εγώ με δικά μου λεφτά. Μου τα έστειλε η εταιρεία, παρόλα αυτά, η άποψη είναι καθαρά δική μου. Μου άρεσαν αρκετά πολύ και σίγουρα θα τα αναζητήσω και μόνη μου. Σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα. Πρέπει να στηρίζουμε ελληνικές εταιρείες και ειδικά, με τόσο φυσικά προϊόντα!! :)

Δείτε και το διαγωνισμό που τρέχει στο blog μου αυτές τις μέρες.

Βρείτε με στο instagram με το όνομα @elenikrl. Έχω αρχίσει πάλι να το χρησιμοποιώ συχνά καθώς και στη σελίδα μου στο Facebook.

Φιλιά πολλά,
Ελένη

7 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο άρθρο! Έχω δοκιμάσει κι εγώ τα ίδια προϊόντα με άρωμα ελιάς! Έμεινα πολύ ευχαριστημένη :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κρέμα σώματος με αλόη φαντάζομαι θα είναι και ένα πολύ αναζωογονητικό after sun. Θα τη θυμηθώ το επόμενο καλοκαίρι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία κριτική και πολύ καλή η ιδέα σου να μας παρουσιάσεις Ελληνικά προιόντα. Η γνώμη μου είναι ότι θα ήταν πολύ πιο αναλυτική και πλήρης η κριτική αν μπορούσες να περιλάβεις μία φωτό με τα συστατικά των προιόντων. Μόλις σε έκανα φόλοου με email.

    ΑπάντησηΔιαγραφή