Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

SEMPTEMBER FAVOURITES (+GIVEAWAY) -close-

Καλό μήνα! Το σημερινό ποστ έχει να κάνει με 4 προϊόντα ομορφιάς που ξεχώρισα και αγάπησα το μήνα Σεπτέμβριο, είναι cruelty-free και οι 3 εταιρείες που σας δείχνω, αλλά και ένα διαγωνισμό στο τέλος του ποστ! Θα ακολουθήσει και ανάρτηση με διάφορα άσχετα αγαπημένα στο μέλλον! :) Πάμε να ξεκινήσουμε... 




Το πρώτο προϊόν που ξεχώρισα και θα το δείτε και αναλυτικά εδώ, είναι η μάσκα προσώπου Cup o' Coffee από τα LUSH fresh handmade cosmetics. Είναι μία καθαριστική μάσκα, με κόκκους από καφέ που την απλώνεις στο πρόσωπο, την αφήνεις και με τους κόκκους κάνεις απολέπιση όταν την αφαιρείς. Καθαρίζει τέλεια το δέρμα, το αφήνει πολύ απαλό και γενικά, είναι έρωτας! Θα την ξαναπροτιμήσω σίγουρα! Μακράν η πιο ωραία μάσκα που έχω δοκιμάσει...

Το δεύτερο προϊόν είναι από την Catrice το Liquid Camouflage #020 Light Beige. Είναι ένα κονσίλερ, υψηλής κάλυψης. Είναι ιδανικό για τις ατέλειες του προσώπου! Τις τελευταίες μέρες, επειδή ξυπνάω αρκετά πρωί δεν έχω πολύ χρόνο για να βαφτώ! Παίρνω αυτό το κονσίλερ το βάζω τοπικά, το απλώνω ταμποναριστά με το δάκτυλο και από πάνω βάζω μία πούδρα με κάλυψη (συγκεκριμένα, την Mac Studio Fix Plus Foundation επειδή θέλω να την τελειώσω) και έχω μέσα σε 1 λεπτό την βάση μου! Με έχει βολέψει πολύ... Θα ήθελα να έχει και μία λίγο πιο σκούρα απόχρωση πάντως!

Το επόμενό μου αγαπημένο είναι πάλι από την Catrice. Το Liquid Liner Waterproof #010 Don't Leave me. Εξαιρετικό eyeliner με felt tip πινελάκι! Πολύ καλό μαύρο χρώμα! Σταθερό! Το πινελάκι βοηθάει να κάνεις την γραμμή σου τέλεια οπότε το προτείνω και σε αρχάριες κοπέλες! Παρόλο που είναι αδιάβροχο, ξεβάφει πολύ εύκολα με μισελέρ που δεν προορίζεται για αδιάβροχα προϊόντα! 

Τέλος, έχω από την Essence ενα mosaic blush στην απόχρωση #30 Kissed by the Sun. Αυτό το ρουζ το αγόραζα μόνο και μόνο γιατί μου άρεσε το όνομά του. Στην αρχή, δεν το είχα σε μεγάλη εκτίμηση και μου φαινόταν πολύ πορτοκαλί! Τώρα είναι αυτό που χρησιμοποιώ καθημερινά. Έχει μία λάμψη χωρίς χρυσόσκονη και σίμμερ όμως, δίνει πολύ ελαφρύ χρώμα και δίνει το πιο γλυκό αποτέλεσμα στο πρόσωπο! Πρέπει να του δώσετε μία ευκαιρία! Προσωπικά, θα πάω να κοιτάξω και καμιά απόχρωση ακόμα. 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ:
Η μαμά μου έχει σαν χόμπι να κάνει χειροποίητα κοσμήματα! Της ζήτησα λοιπόν, να μου δώσει μερικά για να κάνω ένα διαγωνισμό για να σας ευχαριστήσω.


Οι δύο νικητές θα κερδίσουν από ένα μακρύ κολιέ και από ένα βραχιολι μακραμέ. Οπότε στα σχόλια μην ξεχάσετε να μου πείτε ποιο θέλετε το νούμερο 1 ή το 2.
Το #1 είναι μακρύ μαύρο κολιέ με ονειροπαγίδα με κρόσσια που ειναι μέταλο και με χάντρες αιματίτη και το βραχιόλι (αυτό τον κρίκο τον χρυσό) ειναι μακραμέ μέταλλο με χάντρες γυάλινες από κρύσταλλο σε μπλε και πράσινο. 
Το #2 ειναι μακρύ κολιέ μαύρο με χάντρες από αιματίτη και το χέρι της Φατιμά στο τέλος από μέταλλο και το αντίστοιχο βραχιόλι μακραμέ με τον ρόμβο και με γυάλινες κρυστάλλινες χάντρες σε μαύρο και κόκκινο. 
Είναι ιδανικά χειροποίητα κοσμήματα για να κάνεις layering με άλλα.

Όροι/Προϋποθέσεις: 

1. Να είστε μέλη στο blog μου.
(Πατάτε εκεί στα αριστερά που λέει Beaytycorn Army "Παρακολούθηση")
2. Να κάνετε ένα like στο facebook του FlorasCreations, εδώ.
3. Να κάνετε ένα like στη σελίδα του blog μου στο facebook. εδώ.
4. Να κάνετε like, *ΔΗΜΟΣΙΟ* share τη φώτο του διαγωνισμού, και σχόλιο με tag 2 φίλων σας, την φώτο θα την βρείτε εδώ.
5. Να μου αφήσετε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση/post αυτή/ό που να μου λέτε το όνομά σας στο facebook και ποιο από τα 2 δωράκια θέλετε 1 ή 2.

Οι τυχεροί/ες θα είναι δύο (2). 
Ο διαγωνισμός ξεκινά από την στιγμή που θα ανεβεί αυτό το ποστ, Κυριακή 2 Οκτώβρη και θα τελειώσει την Κυριακή 16 Οκτώβρη 2016, 23:59. 
Την κλήρωση θα την κάνω την Δευτέρα στις 17/10 και θα επικοινωνήσω με τους νικητές. Εάν δεν πάρω απάντηση εντός 2 ημερών, θα βγάλω καινούριους.
Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για την Ελλάδα.
Μπορείτε να κάνετε όσες κοινοποιήσεις/σχόλια θέλετε.

ΠΑΡΑΚΑΛΏ, διαβάστε καλά τους όρους του διαγωνισμό ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας. 

Εύχομαι να σας αρέσουν τα δωράκια και να μου στείελετε και φωτογραφίες που να είναι φορεμένα!! :) 
Καλή επιτυχία σε όλους!

Φιλιά πολλά,
Ελένη

 

6 σχόλια:

  1. Τι ομορφα τα δωρακια.Εγω θελω πολυ να δοκιμάσω το concealer.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τα προϊόντα σου όμορφα και τα δωράκια ακόμη πιο όμορφα!
    Χρυσοχέρα η μαμά :)
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θελω πολυ να δοκιμασω αυτο το concealer της Catrice μιας και το ιδιο αλλα αυτο που ειναι στο βαζακι δεν μου αρεσε καθολου, δεν δειχνει καθολου φυσικο στο προσωπο. Συμφωνω για τις αποχρωσεις, θα επρεπε να εχουν και πιο σκουρες, και μαντευω πως η 20 θα πρεπει να ειναι αρκετα ανοιχτη και για τον δικο μου τονο επιδερμιδας μιας και το 25 στο βαζακι μου ηταν πολυ ανοιχτοχρωμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να το δοκιμάσω αυτό το concealer απο την Catrice :) υπέροχος διαγωνισμός μπράβο στη μαμα σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To no1 μου αρέσει very much ;) Συγχαρητήρια στη μαμά για το ταλέντο της!
    Fb:karamellamou

    ΑπάντησηΔιαγραφή