Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

TV SERIES I'M CURRENTLY WATCHING

Σήμερα σας έχω ποστ για τις σειρές που βλέπω αυτή την περίοδο!! Θεώρησα ιδανικό να το κάνω τώρα γιατί ξέρω ότι πολλές από εσάς βλέπετε σειρές και μιας και μπήκαμε για τα καλά στο φθινόπωρο είναι ιδανικό να συζητήσουμε για σειρούλες! Δεν βλέπω πάρα πολλές... Και πια δεν έχω και πολύ χρόνο και συν ότι πρέπει να μου αρέσει μία σειρά για να την δω, ειδάλλως με ξενερώνει και την παρατάω! χαχα
Πάμε να δούμε! Δεν θα πω πολλά για την κάθε μία σειρά για να γλιτώσουμε σπόιλερς κτλ!




Η πρώτη σειρά που βλέπω είναι το Scream Queens. Είναι στη 2η σεζόν τώρα. Δεν είναι μία σειρά που με ξετρελαίνει για να σας πω την αλήθεια απλά τη βλέπω γιατί είναι κάπως αστεία... Είναι σαν το American Horror Story... Σε καμία περίπτωση δεν την θεωρώ τρομακτική πάντως. Η δεύτερη σεζόν διαδραματίζεται σε ένα νοσοκομείο και παίζει και ο Τζέικομπ από το Twilight! Η πρώτη είναι σε ένα πανεπιστήμιο της Αμερικής, στις λεγόμενες αδελφότητες... Αν θέλετε μία σειρά, απλά για να περνάει η ώρα σας... Είναι μία αρκετά καλή.


Η δεύτερη σειρά που μόλις τελείωσε η δεύτερη σεζόν της είναι το Mr. Robot. Αυτή τη σειρά την βλέπω μαζί με το αγόρι μου! Τελειώσαμε τον 1ο κύκλο πριν λίγες μέρες... Είναι αρκετά δυνατή! Πρόκειται για έναν χάκερ. Δεν θα πω άλλα... Είναι πολύ ωραία και αξίζει πολύ νομίζω να την δει κανείς. Ανυπομονώ να αρχίσουμε και τον 2ο κύκλο...

 Αυτή η σειρά μου αρέσει πάρα πολύ! Είναι το Quantico και είμαι στην αρχή της 2ης σεζόν. Είναι αστυνομική αλλά πρωταγωνίστρια έχει γυναίκα πράγμα που το λες και λίγο ασυνήθιστο. Έχει ενδιαφέρον... Είναι ωραία γυρισμένη για΄τι κάνει συνεχώς flashbacks αλλά και σε πηγαίνει και στο μέλλον και στο παρόν. Πρέπει να την δείτε για να καταλάβετε παρόλα αυτά σας την προτείνω.


 Αυτή η σειρά είναι κλάσικ. Grey's Anatomy. Εμένα δεν με έχει κουράσει ακόμα... Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι πρέπει να τερματίσει κάποια στιγμή. Στον κύκλο που παίζεται τώρα λένε ότι θα επιστρέψει η Κριστίνα... Για να δούμε τι θα γίνει...


 Αυτή η σειρά την βλέπουν σχεδόν όλα τα κορίτσια του πλανήτη! χαχα Pretty Little Liars.. Είναι επίσης κλασική πια. Την βλέπω από το λύκειο και μου αρέσει αρκετά! Τώρα με έχει κουράσει παρόλα αυτά, υπάρχει μια σχέση αγάπης μίσους γιατί μόλις βγει επεισόδιο θα τρέξω να το δω.
Είναι η κωμική σειρά που βλέπω! 2 broke girls... όχι κάθε φορά που βγαίνει επεισόδιο! Μου αρέσει να την βλέπω όταν ετοιμάζομαι για βόλτα μιας και τα επεισόδια είναι 20 λεπτά. Αξίζει να την δείτε. Την έχει και στο σταρ αλλά δεν την βλέπω από εκεί! Έχει ωραίο χιούμορ, λίγο χυδαίο αλλά είναι ωραίο! Και έχει και αστεία της επικαιρότητας!

Yπάρχει κάποια σειρά που μου προτείνετε να αρχίσω; Εσείς βλέπετε καμία από αυτές; 
Δεν έχω πάρα πολύ χρόνο για να δω σειρά πια! Όμως μόλις βγει επεισόδιο Quantico, Grey's Anatomy και Pretty Little liars (τώρα την άνοιξη θα βγει ξανά σε αυτήν τη σειρά) θα τρέξω να το δω. Συνεπώς μπορούμε να πούμε ότι αυτές τις ξεχωρίζω λίγο παραπάνω!
Πείτε μου στα σχόλια! :)

Φιλιά πολλά,
Ελένη

8 σχόλια:

  1. Κι εγώ βλέπω Pretty Little Liars τον τελευταίο 1μιση χρόνο! Πρέπει να είμαστε οι πιο υπομονετικοί fans στον κόσμο :P

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου κίνησες την περιέργεια για το Scream Queens και το Mr.Robot. Φυσικά, δηλώνω φαν του Pretty Little Liars <3 Με το αγόρι μου αυτό τον καιρό βλέπουμε Dexter (το λες και παρανοϊκό) και έχουμε κολλήσει! Πριν λίγες μέρες ξεκίνησα και το Once Upon a Time (έχει να κάνει με την ιστορία της Χιονάτης, την συνέχεια της ιστορίας δηλαδή. Αν σου αρέσουν τα τύπου παραμύθι, μαγεία κλπ πιστεύω θα κολλήσεις κι εσύ).
    Αναμένω νέα για επόμενες σειρές, γιατί πλησιάζει ο χειμώνας και έχει να πέσει πολύ χουχούλιασμα!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το Once upon a time το ειχα ξεκινησει αλλά κατάφερα να φτάσω μέχρι 4ο επεισόδιο από τον 2ο κύκλο... γενικά, αυτά τα φανταστικά-μεταφυσικά με κουράζουν.. όπως το vampire diaries, arrow κτλ..

      Διαγραφή
  3. Ξεκίνησα το Pretty Little Liars αλλά το παράτησα δεν με τράβηξε ιδιαίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ξεκίνησα στην εφηβεια μου και για αυτο την βλέπω ακομα! αν την ειχα ξεκινησει τωρα... δεν νομίζω οτι θα συνέχιζα πολυ! χαχα

      Διαγραφή
  4. Βλεπω και εγω το greys anatomy & Pretty little liars.
    Το Πλλ με εχει κουράσει και μενα γιατι έχουν τραβήξει την πλοκή απο τα μαλλιά πια.
    Στο greys anatomy ειμαι στο 7 κυκλο και μεχρι τώρα δεν έχω κάποιο παράπονο! Μιας και ειδα οτι σου αρέσουν τα αστυνομικά σου προτείνω το mentalist.

    ΑπάντησηΔιαγραφή